maandag 9 november 2015

Smoothie komkommer kiwi banaan

Een heerlijke groene smoothie met komkommer, banaan, limoen, appelsap, honing kiwi. Dit komkommer avocado kiwi smoothie recept is een lekkere frisse en romige. De avocado werkt net als banaan, als een soort bindmiddel.

Snijd het vruchtvlees in stukken en verwijder eventuele pitten. Doe de sinaasappel, banaan, komkommer en kiwi in de . Dit makkelijke recept voor een groene smoothie met komkommer is erg lekker en natuurlijk super gezond. Acht overheerlijke recepten voor aardbeien smoothies om aan je vitamines te komen.

Smoothie – Komkommer-tomaat-aardbeien smoothie. Smoothie – Sinaasappel-aardbeien-banaan smoothie. Smoothie – Kiwi-mango-ananas-aardbeien smoothie. Maar hoe maak je je smoothie verder perfect en gezond?


Banaan, mango, perzik, peer, appel, papaya of kiwi: zorgt ervoor dat je smoothie wat . Men neme een banaan, een flinke sinaasappel een hand spinazie en een schep. Ik neem bijna elke dag een smoothie van groene appel, bleekselderij, kiwi,. Groene smoothies maak je van wat je maar wilt, maar sowieso zit er.


Dit is wat ik elf vaak doe: komkommer, venkel, selderij, biet, appel, wortel en gember.

Recepten van smoothie met komkommer en kiwi. Aardbei-Kiwi-Banaan-Basilicum smoothie banaan kiwi aardbeien 6. Kwart komkommer Kiwi Munt blaadjes Basilicum Boerenkool Aardbeien of ananas . Recept groene smoothie spinazie, appel, kiwi en gember. Smoothie met komkommer, banaan, sinaasappel en kiwi.


Smoothie met komkommer, banaan, sinaasappel en kiwi - Meer over Kiwi, Smoothie en Met. Deze heerlijk frisse smoothie is een lekker gezond begin van je week. In 20dronk ik mijn eerste groene smoothie. Deze komkommer smoothie is heerlijk fris en perfect om de dag mee te beginnen, want je hebt meteen je portie fruit voor de dag binnen. Van mijn favoriete vruchten staat avocado sowieso op nummer 1. Op broo crackers, in salades, en nu ook in mijn smoothies.


Klik hier voor nog meer groene Smoothie recepten. Allereerst weer de verse spinazie en andere fruitsoorten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts