donderdag 12 november 2015

Oven en koelkast op 1 groep

Maar er zijn meer apparaten die op een eigen groep thuis horen. Een oven is ook een apparaat dat een behoorlijk vermogen gebruikt. Denk aan een koelkast, vriezer en afzuigkap.

Elektrische kookplaat, -, 65Watt (dubbele groep). Mijn gewenste oven en vaatwasser hebben een verbruik van en 05KWH. Kortom ik wil deze dus samen op groep hebben en samen tegelijk aan kunnen zetten.


Blijkt nu namelijk ook dat de koelkast erbij op staat.

Oven en kookplaat op kookgroep en Perilexberichtennov 2009Combi-oven en koelkast op groep? Dat zou betekenen dat een wasmachine of oven die A trekt niet op een. Koelkast en vaatwasser op groep is geen enkel probleem.


Daarom is het ook verstandig dat een combimagnetron op een aparte groep. Al deze apparaten moeten worden aangesloten op stopcontact. Mijn vraag: gebruikt zo'n oven ooit die 35Watt zodat door de combinatie met. Hier moet je dan nog wel de aansluitwaarde van de koelkast en de vriezer bij.


En hoeveel van die magnetrons zijn er op een aparte groep geschakeld? Enige wat wijzigt is dat vriezer + koelkast straks apparaat wordt. Als het nu op groep zit, dan kan dat toch straks ook gewoon? De combi-oven is een zogeheette grootverbruiker en moet zodoende een eigen groep . Combi switch voor kokend water kraanberichtennov 2016steeds stop die uitslaat.


Wasdroger en wasmachine op groep, gevaarlijk? De lol met een wasmachine en een droger op groep is dat het wel goed. Dus dat je dat blokje op de of andere manier splits richting de vaatwasser.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts