vrijdag 6 november 2015

Dunne linnen stof

Linnen stoffen zijn geweven stoffen die gemaakt zijn van vlas. Bestel nu uw Batist (dun katoen) bij de Stoffenkraam. Bij de Stoffenkraam kunt u linnen stof per meter bestellen.

Linnen is een natuurlijke vezel die wordt verkregen uit de bast van de vlasplant. MOOIE LINNEN STOFFEN VAN GEWELDIGE KWALITEIT, ZOWEL EFFEN ALS. SOEPEL DUN LINNEN, GESCHIKT VOOR WIJDE BROEK, ROK, TUNIEK, . Hele mooie dunne linnen in de mix met katoen.

Stoffen en Lappen, Linnen kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. Zijn er schuine lijnen in de stof zichtbaar dan is het een keperbinding. Een heel dunne, fijne linnen of katoen heet batist.


Meestal zijn linnen en katoen makkelijk . Voile katoen stof, voor kleding, accessoires en katoenen voering. Dunne katoenen voile stof kan worden gebruikt worden voor blouses, kleding, sjaals, tops . Ongebleekt katoen van dun tot dik op voorraad en direct te bestellen via de webshop. U betaalt een scherpe prijs voor de ongebleekt katoenen stof, terwijl u kunt rekenen op de hoogste. U kunt ook per kleur selecteren, zodat u in enkele klikken bij de stof bent die u .

De wade van linnen is van een soepele, zacht glanzende stof gemaakt. Stof van hoge kwaliteit tegen lage prijzen. Kleurrijke stoffen voor kussentjes, duurzame gordijnstof voor raamblekleding en alle fournituren die je nodig hebt. Het is geen rekbare stof, want er zit geen lycra in maar is een mechanische.


Met dunne stoffen is de kans op plooivorming ook groter. Boordstof, Camouflage stof, Gabardine, Keper katoen, Punta, Tricot, Voering bewerkt. Batist: een heel dunne, fijne linnen of katoen.


Knoopen aanzetten, 4-dubbele linnen draa dikke stof No. Knoopen aanzetten, 2-dubbele linnen draa dunne stof No. Goede kwaliteit Linnen in diverse kleuren! Gemakkelijk en veilig online kopen bij Stoffenshop.


Linnen zwart, geel, streep, blouse linnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts