maandag 9 november 2015

Coffeelovers plein 1992 maastricht

De eerste vestiging van espressobar Coffeelovers. Full service lunchroom en koffiehuis aan het Plein 19in Maastricht. Coffeelovers de Annex is gevestigd naast het moderne Centre Céramique aan het Plein 1992.

Geniet van de koffie, gebak en lunch op deze rustieke locatie. Coffeelovers is gevestigd in Maastricht(locaties), Eindhoven, Nijmegen en Roermond. Geniet van de lekkerste koffie, gebak en thee.


Wij zijn Coffeelovers, de lokale keten van koffiehuizen in Maastricht, Eindhoven, Nijmegen en Roermond.

Wij houden van koffie, thee en lekkernijen, u ook? Coffeelovers Plein 199 Maastricht: Bekijk 1onpartijdige beoordelingen van Coffeelovers Plein 199 gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr. Openingstijden Coffeelovers Ceramique Maastricht. Coffeelovers Ceramique vestigingen gevonden in Maastricht.


De openingstijden van Coffeelovers Plein 19Ruiterij in Maastricht vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van Coffeelovers Plein 1992 . Bij restaurant Coffeelovers plein 19in Maastricht eten? Bekijk recensies, openingstijden, foto's, prijzen, adres, telefoonnummer en meer. Lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden van de keuken en .

Eveline en haar team staan klaar om je morgen weer een warm welkom te geven bij Coffeelovers Plein 19#kerst. Met zeven vestigingen in Zuid-Nederland groeit Coffeelovers gestaag verder. Maar het is op het Plein 19(Céramique) waar de expansie in . Coffeelovers Plein 19is sinds 20gevestigd in de moderne wijk Céramique.


Van de in totaal negen vestigingen in Zuid-Nederland is dit de . Q-Park parkeergarage Plein 19in Maastricht. Coffeelovers Plein 19in Maastricht onder de loep genomen door de koffieliefhebbers van De Beste Koffie Van. Uit eten bij Restaurant Coffeelovers plein 19in Maastricht?


Openingstijden van Coffeelovers Plein 19in Maastricht met adres Ruiterij 2. Ook vind je op deze pagina de contactgegevens zoals het telefoonnummer en . Coffeelovers maakt gebruik van de koffiebonen van het beroemde Maison Blanche Dael in de Wolfstraat in Maastricht. Coffeelovers Plein 19is overigens de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts