dinsdag 10 november 2015

Frituren zonder vet horeca

De professionele friteuse van HiFri werkt zonder frituurvet dus dat is al een. Frituren zonder olie of vet Nèt zo krokant, nèt zo lekker. Horecava, hét inspirerende en innovatieve platform voor horecaprofessionals.

Door geen gebruik te hoeven maken van frituurolie en vet is het gemakkelijk en een stuk. Zelfs zonder de olie smaken de snacks van de Lightfry nog steeds lekker. QBTEC in Woerden produceert innovatieve horeca-apparatuur van.


Specificaties fabrikant: Frituren zonder olie of vet.

Verantwoord genieten en kennismaken met een nieuwe manier van frituren tijdens de Lightfry demodagen bij . HiFri Kiremko Bakwand frituren zonder olie bj. In zeer nette en goedwerkende staat hetelucht oven voor de horeca of prive merk atag turbo oven afm br . Vetvrij frituren doe je met een hetelucht friteuse. Frituur zonder olie of vet maar net zo krokant.


De HiFri is een frituuroven speciaal voor de horeca en heeft dezelfde capaciteit als een traditioneel vet frituurpan van liter. HiFri volgends de bedenkers helemaal zonder olie kan. Op de friteuse startpagina vind je alles over de frietpan en het frituren van friet en snacks.


De eerste frietkraam in Nederland dateert van 1905.

Die stond op de kermis in Bergen op Zoom. Sindsdien is de lekkernij niet meer uit ons leven weg te denken. Frituren zonder vet is volgens hem geen hype en over een jaar of. McDonald's op den duur gaat frituren zonder vet met de HiFri.


TypeAirfryer: friet en snacks bakken zonder olie. Philips beweert ook dat de friet uit de Airfryer minder vet is. Het doel van frituren is een product te verkrijgen dat van binnen gaar is en aan de buitenkant.


HIFRI - Frituren zonder vet - Frying without oil of fat. Beide trotse gebruikers van onze merken frituurovens. Vind jij ook dat je gangbare frituurolie of -vet door kokosolie vervangen een goed idee is?


Frituurolie bevat vooral onverzadigd vet wat bekend staat om positieve. Aan het logo Verantwoord frituren is te zien of een horecazaak frituurolie gebruikt en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts