woensdag 25 november 2015

Princess ijsblokjesmachine gebruiksaanwijzing

Is dit niet de handleiding die u zoekt, doe dan hier een verzoek. Kenmerken; Specificaties; Vraag antwoord; Handleiding. Er kunnen drie verschillende afmetingen ijsklontjes gemaakt worden.

Download hier gratis uw Princess IJsmachine handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Download hier gratis uw Princess 29handleiding. Bekijk en download hier de handleiding van Princess 2829Silver Ice Cube Maker. SILVER ICE CUBE MAKER is een semi-professionele ijsblokjesmachine.


Bekijk hier de Princess 2829handleiding. Het bekijken en downloaden van deze Ijsblokjesmachine handleiding is geheel gratis. Ben je op zoek naar een handleiding van de Princess 283069? De kans is groot dat ook jij al een product van Princess in huis hebt.


Tooltip: Handleiding; Afmetingen (b x h x d): 434x408x510; Introductie: 2010; Artikelnummer: 01. Trebs IJsblokjesmachine met uitneembare opvanglade. Princess 2829handleiding PDF (Nederlands).

Deze gebruiksaanwijzing eerst geheel doorlezen en bewaren om later nog eens. De PRINCESS SILVER ICE CUBE MAKER is een semi-professionele. Het smeltwater wordt opgevangen in het waterreservoir waarna de ijsblokjesmachine. De pijpjes waaraan de ijsblokjes gevormd worden en de overige . Uw 2830Princess ijsblokjesmachine is ontworpen voor . Princess Ice Cube Maker ijsblokjesmachine voor € 179.


Helaas is de doos met daarin de gebruiksaanwijzing weggegooid. Als je het vaker nodig hebt is een ijsblokjes machine een prima apparaat,. Silver-Ice-Cube-Maker-PRINCESS-IJsblokjesmachine-600034-0.


Deze Trebs Comfortice compacte ijsblokjesmachine produceert kg ijsblokjes per uur, dus altijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts