vrijdag 27 november 2015

Caravan keukenblok te koop

Te koop originele california tkeuken in zeer goede staat. Tot en met januari zijn alle caravans en vouwwagens in de aanbieding! Fendt met een zeer ruime en prachtige indeling, geen 2e te koop!

Ideaal voor de inbouw in een camper of caravan. Te koop rimor xgo pmet enkele bedden en ruime garage chassis: renault tellerstand: 28.

Koop en Verkoop Caravans, Campers en Kampeerspullen op Marktplaats. Te koop een keukenraampje, geschikt voor diverse caravans. Voor het interieur van uw camper, boot of caravan kunt u terecht bij De Wit. Bij De Wit Schijndel vindt u in de categorie keuken handige opbergrekjes, handdoekenrekjes en keukenrolhouders. Dit bed is ideaal om een extra slaapplaats in uw caravan te creëren.


Koop een (schade)caravan met meubels die je mooi vind en die passen . Wegens verkochte camper te koop 2x 246x130cm verkocht 2x 365x130cm 2x 220x130cm korto. Ruime royael stacarvan met grote aanbouw. Indeling: Inkom in woonkeuken; badkamer met toilet,wastafel en douche; zitkamer .

Caravans, Campers en Kamperen Accessoires en Toebehoren. CamperfiXX levert voor veel bestelauto's een camper keuken als bouwpakket. Ze zijn voorbereid om een SMEV kook-spoel combinatie te monteren. U koopt uw keuken of camping kooktafel natuurlijk bij Obelink.


Als specialist in alles wat met het buitenleven te maken heeft, verkoopt Obelink namelijk alles voor de moderne campingkeuken. Alles gratis in keuken - Gratis af te halen. Gebruikte keuken L-vorm, in prima staat incl koelkast en vaatwasser. Hier vindt u alles om uw caravan of camper uit te breiden te verbouwen of te.


U vindt alle nieuwe en tweedehands Hobby caravans uit Nederland en Europa bij AutoScout24. Deze stacaravan is gelegen aan een doodlopend straatje, met een speelplek. Tegenover het keukenblok is een knusse zithoek. Nederland: 102nieuwe en gebruikte Campers Caravans.


Disselbak, Keuken, Neuswiel + bevestiging, Reservewiel + beugelTijdens occasions. MOOIE STACARAVAN met ruime wintervaste voortent VERKOCHT. Op schitterende lokatie te koop zeer mooi chalet van bijna 10.


Voorzien van ruime woonkamer van circa 30mmet open keuken. Alles voor in de keuken van een camper, kampeerauto en caravan. Van koelkast tot servies en van oven tot bestek. Verlichting boven het aanrechtblok van een caravan. Te koop aangeboden Afdekplaat Keukenblad V239672.


Te koop aangeboden Frontplaat keuken Chateau V239671. Stacaravan te koop op vaste plek op camping op Camping Everstein nabij Vianen,. Keukenblok, pits gasstel, koelkast, TV met schotel, . Er zijn caravans waarbij het keukenblad volledig wordt ingenomen door.


Nu ivm opruiming te koop voor slechts € 325=.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts