donderdag 7 april 2016

Bierglas inhoud

Een fluitje is een smal soort bierglas dat recht en hoog is. De inhoud van het glas is tegenwoordig cl in Nederland en cl. Mooi Tarwebockglas bokaal, voor heineken bier, inhoud cl.

Elke soort alcoholhoudende drank heeft zijn eigen standaardglas. Op deze manier bevat een standaardglas bier van (250cc), wijn van (100cc) en . In principe zit er in een glas bier ongeveer evenveel alcohol als in een glas wijn. Een mooi en degelijk Heineken bierglas wat benamingen kent, het Heineken emmertje of Vaas.

Mooi net bierfluitje van Amstel helaas sinds een aantal jaren cl inhoud geworden om de bieromzetten te verhogen. Vroeger was dit allemaal cl inhoud en .

Een prachtige nieuw Heineken bierglas met een inhoud van 25cl. Het nieuwste Heineken bierglas met de perfecte taphoek. Het originele Jupiler pilsglas met een inhoud van 33cl ! Hoogte: 1mm Diameter: mm, cl inhoud - Productie proces: uw opdruk wordt na . Een standaardglas is een glas dat aan de soort drank is aangepast en ml of gram alcohol bevat.


Het aantal grammen per glas bepaal je door het aantal . Bierglas, gemaakt van de kunststof SAN (glashelder en duurzaam). Dit bierglas van Rosti Mepal heeft een inhoud van 2ml. Een fluitje is een recht hoog smal bierglas met een inhoud van tot cl en met name geschikt voor pils. Het Jupiler bierglas is een glas speciaal ontworpen voor het pils van Jupiler.


De glazen zijn verpakt per set van twee en bevatten een inhoud van liter. Plastic bierglazen voor éénmalig gebruik; ca. Materiaal: Polypropylene; Glashelder bierbeker wat niet breekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts