woensdag 27 april 2016

Biertap laten reinigen

Tapwacht komt graag op contractbasis bij u langs om de biertaps en bierleidingen professioneel te reinigen. Zo voldoen uw installaties aan de HACCP-eisen en . Bierleidingen reinigen of spoelen, beter gezegd uw bier tap wacht op de.

Overigens laten bacteriën zich niet met water en een sponsje wegspoelen, het lijkt . Tap Reinigings Dienst Biertap- en Buffetreiniging Wessem. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van bierleidingen (bierkranen, biertapkranen, fustkranen). Wij reinigen al uw installaties voor een vriendelijke prijs, zodat u er geen omkijken.

Wij laten een onderhoudskaart achter, zodat u zich heeft op de controles en . Het reinigen en ontsmetten van biertapinstallaties is van wezenlijk belang voor het. Zoals jullie hebben kunnen lezen heb ik tegenwoordig een heuse tapinstallatie. Toggle Navigation Tapclean de biertap specailist. Voor het periodiek onderhoud en reinigen van, bier-, wijn-, . Het schoonmaken van de biertapinstallatie gebeurt volgens bepaalde voorschriften.


Gemakkelijk te reinigen chemisch gebruik. Voor een snelle reiniging en ontsmetting van de bierleidingen. Het goed en tijdig (laten) reinigen van leidingen vraagt ook om discipline.

Zet het water op de bierleiding tot het water uit de tapkraan komt. Blaasbalg voor het reinigen van de tapkraan. Vervolgens water de kraan laten doorspoelen. Professioneel reinigingsapparaat voor chemische reiniging en desinfectie, d. Hierdoor moet u elke weken de tapinstallatie laten reinigen en.


Voor fustkoelers geldt een andere reinigingsfrequentie, deze hoeven maar eens per weken . Dankzij onze goede samenwerking met Pado Tapreinigen bieden wij u dan ook perfect onderhouden en gereinigde tapinstallaties, spoelbakken en verlekken. Kies de tapinstallatie die het beste past bij je bieromzet en je bierkaart. Gebruik nooit geurende schoonmaakmiddelen om de vloer te reinigen, de geur.


Fust van liter staat gekoeld onder de tap. Krat Heineken bierglazen a stuks (incl. reinigen). Reiniging en onderhoud van alle installaties in en rond uw bar. Taptechniek Verjans komt graag bij u langs om uw biertaps professioneel te reinigen en te . Onderhoud – Tapwacht Tapwacht komt graag op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts