woensdag 20 april 2016

Inhoud koelkast berekenen

Om een keuze uit de modellen te maken, is het handig te weten hoeveel inhoud een koelkast voor jou moet hebben. Stel dat je de inhoud van een voorwerp hebt berekend in kubieke centimeters en je moet het daarna omrekenen naar liters. Door het volume te berekenen bereken je de inhoud van een bepaald object. Normaal berekenen we een formule met L x B x H, lengte x breedte x hoogte.


Geef de straal van de basis: Geef de hoogte van de kegel: Inhoud: Kubus. De inhoud is lengte x breedte x hoogte = x x = dm3. Opdracht: bereken de inhoud van deze grote koelkast, die m lang is, m breed en m hoog. De ruimte in koelkasten blijkt in de praktijk tot wel ruim een kwart kleiner te zijn dan. Dit is nodig voor een correcte berekening van het energieverbruik van het . De inhoud moet liter worden, alleen zou ik bijgod niet meer weten.


Hoe hoger de nismaat, des te groter de inhoud van de koelkast zal zijn. Vervolgens meet je ook de nisbreedte en de nisdiepte op. Om een keuze uit de verschillende koelkast modellen te maken is het handig te weten hoeveel inhoud een koelkast voor jou moet hebben.


Inhoud van de koelkast: graag meer dan 2liter. Dit maakt het makkelijk om te berekenen of je uiteindelijk met een duurdere, maar . Een tafelmodel koelkast heeft een standaard hoogte van cm en is cm diep.

De breedte varieert tussen de en cm. De inhoud kun je meten door de vriezer op zijn rug te leggen. Reken de oppervlakte van de bodem uit Zie hier hoe ook al weer, meet de hoogte van de prullenbak en dan kun je de inhoud uitrekenen . Ook de plaats en de inhoud van het vriesgedeelte in de koelkast kan variëren.


Een kubieke centimeter is een bepaalde inhoudsmaat of volume, gelijk aan een kubus. Stel je vindt dat de koelkast cm lang, cm breed en cm diep is. Hoe berekent u het energieverbruik op uw boot en welk zonnepaneel past het beste. Lees meer over de berekening van de totale kosten voor een koelkast en welke merken . Koelkasten en Ijskasten, 1tot 2liter, kopen en verkopen tegen een.


Een kastmodel koelkast is hoger dan een tafelmodel en heeft meer inhoud. Een kastmodel koelkast kan je dan ook niet onder een aanrechtblad bouwen, . Liebherr tafelmodel koelkast met energieklasse A+ en een netto inhoud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts