donderdag 14 april 2016

Verschil aardewerk en porselein servies

Maar omdat aardewerk poreuzer is dan porselein breekt het sneller en brokkelt het gemakkelijk af. Ik heb een artikel voor je gevonden waarin het verschil goed wordt uitgelegd:. Lees hier meer over de meest gebruikelijke materialen voor servies.

Over het algemeen is porselein fijner dan aardewerk. Het verschil van deze materialen zit hem voornamelijk in de samenstelling van grondstoffen en de baktemperatuur. Geplaatst door Robert Aronson, Aronson Antiquairs; Posted Date: 08-09-2016. Alhoewel porselein en aardewerk sterk op elkaar lijken zijn het toch twee .

Het meest voorkomende zijn serviesstukken en beeldjes. Het grootste verschil tussen porselein en aardewerk is dat na het bakproces de . Ik zie dat de meeste serviezen die bedrijfsservies. Zowel porselein als aardewerk valt onder de term keramiek.


Aardewerk servies Servies is de verzamelnaam voor al het eetgerei, zoals borden en bekers. Servies kan gemaakt zijn van porselein, aardewerk of een ander . Borden en Zo - horeca servies Borden en Zo - horeca servies. Het verschil tussen porselein en aardewerk wordt ook heel duidelijk als men . Hopelijk kun je nu beoordelen of je servies aardewerk of porselein is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts