woensdag 27 april 2016

Jordan tandenstokers kruidvat

Kruidvat Ultradent Plastic Tandenstokers. TH Picks Onbreekbare Tandenstokers met Unieke Borstelfunctie. Reinig de ruimten tussen je tanden met de Jordan Double Ended Extra Thin Tandenstokers.


De vezels van het extra dunne hout hebben een licht schurende . Reinig de ruimten tussen je tanden met de Jordan Double Ended Thin Tandenstokers. De vezels van het dunne hout hebben een licht schurende werking en . Ik zoek een merk tandenstokers die eens niet afbreken en splinters heeft.

Ik heb nu die van Jordan en dan dun, want extra dun is te dun voor mij. Gelukkig hebben de kruidvat en trekpleister regelmatig 1+gratis en dan sla . Wat hele goede dingen zijn, zijn van kruidvat of GUM de . Deze pagina toont je informatie over deze . Wie weet welke tandenstokers hier het meest op lijken? Ook het Kruidvat heeft eigen merk tandenstokers met wax.


Het best verkocht worden de tandenstokers en flossdraad van Jordan. Ragers halen namelijk meer tandplaque weg dan tandenstokers.

Jordan tandenstokers hout dun van het merk Jordan verkrijgbaar bij Kruidvat voor slechts 1. Bijvoorbeeld Jordan tandenstokers Extra Dun, Gum Sopicks en Ultradent .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts