maandag 18 april 2016

Slabber met mouwen

Lorelli Lichtgeel Hello Baby Duck Lange Mouw Slabber 1026006. Top slab met mouwen om de kleding van je kind spik en span te houden, van zachte stof en goed materiaal. Deze wonderslab met mouwen is gemaakt van superabsorberend katoen.

Of je kind nou morst kwijlt of spuugt de slab blijft droog. De slab is gemaakt met een niet pillende fleece voorkant en een ademende nylon achterkant. Hierdoor zijn ze eenvoudig schoon te spoelen onder de kraan.


Prénatal plastic slab met vrolijke gekleurde tekst: wacht maar tot ik groot ben.

Handige mouwslab slab met klittenband en eenvoudig af te nemen met een . De Silly Billyz Lange Mouw Slab in fleece is geschikt voor kinderen van ongeveer maanden tot jaar. De unieke Silly Billyz slab is vlekweren waterdicht en snel drogend en tevens verkrijgbaar als slab met mouwen! De wonderslab is verkrijgbaar in een bandana, babyslab, iets grote slab, slab met mouwen en een slab extra groot. Mijn kleinmannen waren en zijn prossers en smossers.


Vooral op restaurant of op gelegenheden dat . IKEA - KLADDIG, Slab, , Lekker zachte slab waar je kind jarenlang plezier van kan. Vanaf nu echt niet meer om te hoeven kleden na het eten. Bekijk onze collectie vanuit je luie stoel online bij Koeka.

We hebben inmiddels een een hele collectie (gewone slab, slabjes met mouwen en extra grote slab met mouwen). De handige slabben met lange mouwen van Silly Billyz vindt u hier in alle kleuren en prints! Verschillende kleuren badstof slab met mouwen. Laat je kindje dus maar lekker knoeien en kwijlen! Deze slab met lange mouwen van Silly Billyz is vlekweren waterdicht en snel drogend.


De slab biedt een optimale bescherming van de kleding van het kindje . Met deze slabber met lange mouwen kan je baby zoveel knoeien als hij maar wil! En de dinosaurus print maakt het nog leuk ook. Standaard sortering, Sorteer op populariteit.


Wat een handige en coole slab met lange mouwen op ultra zachte biologische katoen. Sluit achteraan met knoppen die je net als een gewone slab gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts