donderdag 16 oktober 2014

Ariston vaatwasser deur sluit niet

De deur van uw vaatwasser sluit niet of heeft andere problemen. Dat kan natuurlijk veroorzaken dat uw vaatwasser niet wil werken. Het 4e en 6e lampje van de Ariston vaatwasser LI661A gaan knipperen.

Ik begrijp dat de deur niet meer dicht 'klikt'? De deur van mijn (Whirlpool) vaatwasser sluit niet meer. Hij klikt niet meer vast waardoor de deur naar beneden valt en de vaatwasser dus .

Het plaatje in de sluiting aan de bovenkant voorkomt dat hij dicht . Mijn vaatwasser doet niets, Candy Vaatwasser onderdelen en accessoires. Deur: wanneer de deur niet gesloten is, blokkeert de afwasautomaat. Spring naar Het display werkt niet - Ga na of de deur wel goed sluit.


Resetten Zoek in de handleiding op hoe je de vaatwasser reset. Beide veringen van mijn LG vaatwasser deur schijnt los of kapot te zijn. Aangezien de vaatwasser niet goed te sluiten is, werkt hij ook niet meer.


Ik heb een ariston li640a vaatwasser deze neemt water op wast effe en pompt het water af . Kunt u het artikel dat u zoekt niet vinden?

Alle Vaatwasser onderdelen Hotpoint-ariston en mits op voorraa morgen in huis. Wij hebben Hotpoint-ariston onderdelen als deur en pomp. Het gaat om een inbouwvaatwasser van het merk Hotpoint Ariston.


De deur sluit helaas niet meer omdat hij telkens uit het slot klikt. De machine wil niet beginnen want alles staat klaar maar deur sluit niet althans zit wel dicht maar lampje deur blijft groen branden. De stekker zit niet goed in het stopcontact.


De deur van de vaatwasser is niet goed gesloten. Voordat u de oven deur kunt repareren is het verstandig deze eerst de. View and Download HOTPOINT-ARISTON LFT 1operating instructions manual.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts