donderdag 16 oktober 2014

Latte macchiato maken met nespresso

Latte Macchiato' betekent letterlijk 'gevlekte melk'. De warme melk en het romige melkschuim worden doordrenkt door de intense smaak van de espresso voor . Zelf je Nespresso latte macchiato maken moeilijk?

Lees hier hoe je in een handomdraai de lekkerste Nespresso latte macchiato . Lees hier op het 't Melkopschuimer BLOG hoe je de lekkerste latte macchiato kunt maken. Maar wat is het verschil tussen een latte en een latte macchiato? Het heeft allemaal te maken met smaak en zwaarte van de vloeistoffen .

En nu ik goede recepten heb voor Latte Macchiato en Cappucino, heb. Ik zit er zwaar aan te denken een nespresso apparaat aan te. Welke cups moet je nou bestellen om een cappucino of latte machiato te maken . Je kunt het in principe met alle cupjes wel maken hoor maar de espresso cups lenen zich het beste . Ik gebruik de Delonghi Lattissima Touch van Nespresso. Om het af te maken spuit je een toef slagroom op de koffie. Maar drink je graag een cappuccino, een latte machiatto of simpelweg een.


Een goede Latte Macchiato bestaat uit meerdere lagen die niet door elkaar lopen. Het recept voor de perfecte Latte Macchiato met behulp van een Nespresso.

Echter, voor het maken van een drankje hoef je slechts éénmaal op de latte macchiato of cappuccinoknop te drukken voor warme schuimige melk, dan pas komt . Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Zo kun je er ook koud melkschuim mee maken voor een Ice latte of juist. Delonghi die werkt met cups van Nespresso.


Latte Macchiato Ik gebruik momenteel DE L'or cups . Ook online het grootste assortiment Nespresso-machines met de juiste prijs! Zo zet u thuis eenvoudig cappuccino of latte macchiato. Nespresso maakt zelf alleen de koffie en laat onder licentie elektronicamerken de machines maken.


Om een Cappuccino, Caffelatte, Latte Macchiato of Latte te maken, heb je een Nespresso apparaat mét melkopschuimer nodig. Naast het Nespresso koffiezetsysteem is Dolce Gusto het andere espresso. Denk aan een cappuccino en meerdere smaken latte macchiato. KitchenAid en Nespresso zijn een unieke samenwerking aangegaan wat heeft geleid.


Ben jij fan van latte macchiato en heb je een Nespresso machine? Lees hier hoe je het beste een latte macchiato kunt maken en welke Nespresso cups lekker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts