dinsdag 21 oktober 2014

Goodbyn waar te koop

De Goodbyn lunchbox range bestaat uit verschillende bento boxen. Na een week bijkomen van de eerste weken van school, is het weer tijd om aan de slag te gaan voor mijn kinderen. De andere vakken kunt u gebruiken om bijvoorbeeld vers fruit mee te nemen.

Daarnaast bevat deze lunchbox ook nog twee Goodbyn dippers. De Goodbyn lunchbox wordt aangeraden om op de bovenste plank van de vaatwasser te reinigen. Ideaal in combinatie met het drinkflesje van Goodbyn, deze . Ik wil de Goodbyn Bynto, de kleinere variant kopen voor Isa!

Goodbyn Lunchtrommel perfect voor de Nederlandse Bento. Nu met al die vakjes waar verschillende kleine hapjes in zitten, is zijn trommel bijna . Sinds deze maand heeft de grote Goodbyn er een kleine broer bij: de Bynto. Te bestellen via de website Puurspeelgoed. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste . Goodbyn Bynto lunchbox - Slimme broodtrommel met vakken voor broo fruit en tussendoortjes.


De Goodbyn bynto is een lunchtrommel met vakken, die lekvrij zijn. In het ene vak kunnen boterhammen en in de andere . Hier vind je de Goodbyn Hero, Bynto en Goodbyn Fles, maar ook Drink in the Box.

Goodbyn's doel is om de lunch gezonder te maken, doordat je het zelf . Lunch trommel Goodbyn Bynto Bestaat uit vakken die volledig van elkaar zijn. Hero is de allernieuwste Goodbyn lunchbox, qua afmeting lijkt deze lunchbox net zo groot. Inclusief vaatwasbestendige stickers om je Goodbyn op te leuken! De Goodbyn is gemaakt uit BPA-vrij plastic, volledig onschadelijk voor het kind. Drie afzonderlijke compartimentjes, waar je slaatjes, boterhammen en andere kan.


Sluit heel goed af en toch makkelijk te openen voor kleine handjes. Goodbyn ontwierp de coolste lunchbox ooit, gemakkelijk in gebruik en gemakkelijk mee te nemen. Goodbyn is partner van ' for the Planet', . Denkt u na over het kopen van Goodbyn bynto lunchbox?


Lees het laatste review van het product door janny v. Waar kun je ze kopen ik neem elke dag sla mee en zit dus met mijn dressing heb nu al vele bakjes . Een Lunchbox koop je eenvoudig online bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts