vrijdag 24 oktober 2014

Brabantia kaasschaaf

Brabantia Cheese Slice White and Stainless Steel 400247. Uitstekende snijprestatie, moeiteloos kaas snijden. Deze kaasschaaf is speciaal gemaakt voor het snijden van zachte en jonge kaas.

Het korte snijblad voorkomt dat de plakjes aan de schaaf blijven kleven. Blokker heeft een ruime keuze in kaasschaven. Brabantia Profile kaasschaaf voor jonge kaas - Matt Steel. Tooltip: Brabantia Kaasschaaf; Kleur: Matt Steel; Afmetingen zonder verpakking (b x h x d): x .

Een stijlvolle keuken met een Brabantia Profile Kaasschaaf voor Jonge Kaas. Een mooi dun plakje kaas snijden van een stuk kaas met een kaasschaaf. Brabantia Profile kaasschaaf - Matt Steel - afbeelding.


Brabantia Profile kaasschaaf - Matt Steel - beeld. Deze kaasschaaf van Profile Brabantia is speciaal geschikt voor jonge kaas en andere soorten zachte kaas. De kaas 'plakt' niet aan de schaaf door het korte . Misschien kunnen wij je helpen met de volgende gerelateerde producten?


Brabantia Profile kaasschaaf voor jonge kaas.

De kaasschaaf mini Geneva is een geweldige aanvulling voor je kaasplank. Deze Brabantia Profile rvs kaasschaaf is speciaal gemaakt voor het snijden van zachte en jonge kaas maar ook voor het snijden van bijvoorbeeld komkommers. Brabantia 'Profile' Kaasschaaf voor jonge kaas. De 'Profile' kaasschaaf met gekarteld snijvlak is ideaal voor extra zachte of extra harde kazen.


Door de karteling heeft de plak kaas een extra groot oppervlak. Kaasschaaf PROFILE heeft een blad met micro-karteling, hierdoor is hij geschikt voor zowel harde als zachte kazen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts