donderdag 30 oktober 2014

Webwinkel konkeltje

Deze koffie thee winkel van de Zwolse koffiebranderij Mocca d'Or is al sinds 19te vinden aan de Dijkstraat in Zwolle. Bij het Konkeltje vindt u meer dan soorten koffie van de Zwolse . De Zwolse koffie en thee specialist sinds 1979!

Dat nostalgie en een eigentijdse uitstraling heel goed samen gaan, bewijst het . Het Konkeltje als sinds 19te vinden aan de dijkstraat in Zwolle. Fietstaxi-arrangement: gehaald en gebracht + een kopje koffie of thee! Het Konkeltje koffie en thee, Zwolle, Netherlands.

Met maar liefst soorten Mocca d'Or koffie en 1soorten thee is het authentieke koffie- en thee winkeltje Het Konkeltje al vele jaren een begrip in de . In 19werd door de Zwolse koffiebrander Algra aan de Dijkstraat op nummer tegenover de bezinepomp, 't Konkeltje geopend.

Welkom bij 't Konkeltje koffie en thee specialiteiten welkom webwinkel . Bezorgkosten: zie webwinkelAanbieding bekijken. Speciaalzaak het Konkeltje en het theemerk Jasili. Playstand is een webwinkel gevestigd in Zwolle.


In onze nostalgische winkel hangt een sfeer van kwaliteit, aandacht en . De webwinkel wordt druk bezocht door mensen uit het hele land. Tegenwoordig is 't Konkeltje de originele naam van de theespeciaalzaak .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts