vrijdag 24 oktober 2014

Norfolk terrier

Met contactadressen, rasbeschrijving, evenementen en een winkeltje. In Nederland bevinden zich ongeveer 5Norfolks. Het is dus een kleine populatie in vergelijking met veel andere rassen.

De meeste fokkers hanteren een eigen wachtlijst. Wanneer u tot de conclusie gekomen bent dat u graag de trotse eigenaar van een Norfolk Terriër zou willen . De Norfolk Terriër vindt zijn oorsprong in Engeland. Ze zijn schattig en stevig en behoren tot de kleinste Terriërs in de werkgroep.

De geschiedenis in ned begint in 19met de import van een tweetal engelse reuen nanfan nightowl en nanfan nova kort . Intelligent, Opletten Onbevrees Lief, Pienter, Dapper, Eigenwijs, Gezellig, En altijd in voor een spelletje. Op deze Facebook pagina vindt u veel informatie over ons ras en ook. De Norfolk Terriër is een van de kleinste terriërs van de terriërgroep.

West Highland White- Norfolk- en Norwich Terriers. Met Liefde gehouden — Met zorg gefokt — Met trots geshowd”. Groep:Kleine terriërs; Land van oorsprong:Engeland - Norfolk (Groot-Brittannië); Algemeen voorkomen:De norfolkterriër werd door de English Kennel Club pas . De Norfolkterriër is het hondenras van één van de kleinste kortbenige terriërs.


Oorspronkelijk gebruikt voor de jacht om ondergronds wild op te sporen, . Wij hopen dat u op onze site voldoende leuke en nuttige informatie over ons en onze Norfolk Terriers kunt vinden! De Norfolk is een kleine terrier die denkt dat hij groot is. Het is een vriendelijke, dappere, sociale hond.


Hij is dol op kinderen en gaat goed samen met andere . In 19kwam er een onafhankelijke status voor de terriërs met staande oren, de Norwich Terriër, terwijl de terriërs met hangende oren Norfolk Terriër genoemd . In Rotterdam op de show liep ik tegen de Norfolk aan. Er zijn nog bijna jaar voorbij gegaan, voordat we onze eerste Norfolk Terrier kregen. Schotse-terriers, Norfolk-terriers, Border-terriers en Parson Russell-terriers van kennel Gulabin.


De Norfolk Terriër is afkomstig uit het graafschap Norfolk. Hij werd voorheen beschouwd als een eenvoudige variëteit van de Norwich Terriër waarvan hij .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts