woensdag 15 oktober 2014

Karcher stoomreiniger doeken

Op deze pagina vind je alle schoonmaakdoeken voor stoomreinigers. Zo blijkt maar weer uit zijn Microvezel Doekenset bedoeld voor de keuken. Nadat uw Karcher stoomreiniger het voornaamste .

Karcher 636948Doekenset voor Stoomreiniger. Karcher 636948Doekenset voor Stoomreiniger stuks. Deze Kärcher microvezel doekenset omvat een twee speciale soft microvezel vloerdoeken van fluweel voor de stoomreiniger voor gebruik in de badkamer. Kärcher microvezel doekenset voor gebruik in combinatie met een stoomreiniger in de badkamer. De doekenset kan tot graden gewassen worden in de . De Kärcher doekenset katoen is een 5-delige set schoonmaakdoeken, te gebruiken met een Kärcher stoomreiniger.


De set bestaat uit twee grote vloerdoeken . Kärcher microvezel doekenset bestaat uit overtrekken. Als u voor het eerst een stoomreiniger gebruikt, voert u eerst de basisreiniging uit. Veeg de ruiten helemaal af met de handsproeier en een microvezeldoek.


Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts