donderdag 16 oktober 2014

Bodum theepot chambord

Met de Bodum Chambord theepot van l maakt u in een mum van tijd heerlijke thee met verse theebladeren en thee kruiden. Bodum Chambord Theepot Transparant, Zilver. Mooie glazen theepot van Bodum inclusief filter zodat je losse thee kunt gebruiken.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Vergelijk Bodum theepotten uit de nieuwste collectie en bestel direct goedkope. Bodum Chambord theepotset - 5L - met rechaud.


Maak in een mum van tijd heerlijke verse thee met deze prachtige Chambord theepot van Bodum!

Iedere theeleut kun je blij maken met zo'n cadeau! In de Bodum Chambord theepot dwarrelt de losse thee in een extra grote zeef waardoor de smaak snel vrij . De Bodum Chambord Theepot Met Filter Koper heeft een geïntegreerd filter. Hierdoor kunt u losse theeblaadjes eenvoudig laten trekken en krijgt u een . De Bodum Chambord Theepot Met Filter Wit heeft een geïntegreerd filter. Hierdoor kunt u losse theeblaadjes eenvoudig laten trekken en krijgt u een heerlijke . Deze prachtige design theepot met rechaud van Bodum zorgt er voor dat de thee langer warm blijft.


En die thee drink je natuurlijk uit de mooie dubbelwandige . Bestel de Chambord Tea Set bij Theepotstore.

Ontdek hier een nieuwe en spannende combinatie, waar de beroemde Bodum Chambord productlijn gecombineerd wordt met een Bodum zeefmand. Bodum Chambord Theepot met Transparant Theefilter L - Zwart. De Chambord theepot van Bodum is gemaakt van glas en voorzien van een kunststof theefilter. De theepot heeft een inhoud van liter en wordt geleverd met . Houdt je theepot langer warm met deze rechaud. Een waxinelichtje in dit mooi vorm gegeven rvs rechaud verwarmt de theepot.


De Chambord Theepot is doorzichtig en dat maakt de pot erg handig. Deze pot heeft een inhoud van liter en is geschikt voor ongeveer . Chambord Theepot liter gemaakt van Glas van het merk BoduBestel bij de leukste online kookwinkel DisenThat. En de glazen Pavina is het goedkoopste te vinden vanaf €1Dus in totaal kosten deze Bodum Chambord theepot + dubbelwandige . De Chambord theepot is doorzichtig en dat maakt de pot erg handig.


Deze pot heeft een inhoud van liter en is geschikt voor ongeveer kopjes thee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts