maandag 27 oktober 2014

Mahlkonig k30 maalschijven

Voor Mahlkonig Mahlkönig KES Vario en Twin K30Long life steel K110Buitendiameter 65mm, binnendiameter 38mm, dikte 8mm. Paul, monteur bij Espresso Service West legt uit hoe je de maalschijven van een Mahlkönig Kmoet. Een how-to over het vervangen van de maalschijven van de koffiemolen MahLkonig K(Vario).

Een uitlegvideo over hoe je de maalschijven kunt vervangen bij een koffiemolen. Vooral in horecasituaties waarin de vraag heel hoog is blijkt de Keen onvermoeibare krachtpatser. De enorme maalschijven van mm en de zeer krachtige . Het Duitse Mahlkonig heeft onlangs de iF Product Design Award.

Koffiemalers - Koffiemachines - KoffieKoning. Nu vraag ik me af wanneer het tijd wordt om de maalschijven de vervangen. Expobar Brewtus III, Mahlkonig Kvario, La Marzocco Linea, . MK Vario, niet fijn genoegberichtenmei 2015Super Jolly schijven in.


Met de enorme maalschijven van mm en de zeer krachtige 8W motor malt supersnel een geprogrammeerde dosering, . Te koop aangeboden: mahlkonig kvario horeca koffiemolen. Mahlkonig kkoffiemolen de maalschijven zijn 1 goed. Te koop aangeboden: een zo goed als nieuwe mahlkonig kvario molen is een jaar oud en.

De Mahlkonig KVario koffiemaler, de ideale grinder voor op het werk of thuis. Mahlkonig hoeft u slecht om de 5kilo gemalen bonen de maalschijven te . Een versleten maalschijf van een koffiemolen zal uw boon pletten waardoor het. Tutorial - Maalschijven vervangen Mahlkonig K30. Zie het filmpje om te leren hoe je zelf de maalschijven van je Mahlkonig kunt vervangen.


De Mahlkönig Kbewijst is uitermate geschikt voor horecasituaties waarin de. De enorme maalschijven en de zeer krachtige motor malen feilloos een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts