donderdag 23 oktober 2014

Soepkommen met deksel

Cosy Trendy Soepkom Vince Blauw Ø 13. Vergelijk goedkope soepkommen uit de nieuwste collectie kommen en bestel. Blond Amsterdam From Asia With Love Soepkom met Deksel.


Biologisch Afbreekbare Soepkommen en Soepbekers. Inhoud van 240ml tot 950ml Beschikbaar met Afsluitend Deksel. Biologisch afbreekbare soepkommen op basis van suikerriet en palmblad.


Deksel voor soep-ijscontainer 160-3ml - pak stuks.

Horeca Select Plastic deksel rond 1cm 1stuks. Horeca Select Plastic deksel rechthoekig 7x17x34cm 1stuks. Soepkom Met Deksel makkelijk te vinden in de online Toko van Nederlan AsianFoodlovers.


Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Deksel Soepkom Deksel van soepkom (1810210). Verschillende varianten soepkoppen met bijbehorende deksel voor ontkoppeld koken of regenereren. Soepkom van Sagaform + handig dekselInhoud: 5mlØ cmHoogte cmMateriaal: AardewerkDeksel kan niet in de magnetron.


Onze EPS soepkommen van het merk DART hebben een goed afsluitende deksel van schuim of van plastic. De inhoud van de kom blijft door dit materiaal erg .

De basic uitvoering is de PP soepkom van 250cc. De soepbowl van 350cc, zowel in het wit als in het zwart, kunnen worden afgesloten met een deksel. Levertijd: Wanneer op voorraad werkdag. Prachtige kleine schaal met deksel van Blond Amsterdam, ideaal voor soep. Zoals u inmiddels van ons gewend bent kunt u voor onze wegwerp soepkommen de deksel eenvoudigweg separaat bestellen.


Soepkom uit roestvrij staal met glasdeksel. De kookpot heeft volume-aanduidingen binnenin en is geschikt voor alle kookvuren, ook inductie. Deze Eurotrail Soepkom Opvouwbaar met deksel blauw is ideaal voor onderweg of op de camping, te bestellen bij Outdoorstunter.


Het flexibele siliconen materiaal maakt bediening met een hand mogelijk. Het verwijderen van de 1 lekvrije deksel is zo makkelijk en kost geen moeite of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts