vrijdag 31 oktober 2014

Kun je wafels bakken in een tosti ijzer

Waar nog (nieuw) ouderwets tosti ijzer kopen? Kun je wafels bakken in een (electrisch) tosti-ijzer? Een tosti-ijzer waarmee je meer kan maken dan alleen de goddelijke broodjes.

Kan het doorlekken), maar na twee wafels maken lukte het me aardig. De volgende keer moet ik wel de wafels groter bakken, zodat ik het als . Ik heb geen wafel ijzer maar wel één voor tostie's. Wel oppassen dat het beslag niet er uit kan stromen. Je kan makkelijk een ei bakken op een tostie-ijzer.


Naast wafels, kun je namelijk ook panini's, brownies, tosti's en zelfs omeletten. Met deze Severin wafelijzer kunt u dunne, knapperige (ijs)wafels bakken. De anti- aanbaklaag zorgt ervoor dat je wafels niet tegen het ijzer . Maar in een tosti ijzer zou het denk ik wel kunnen. Het idee om appelflappen te maken in een tostiijzer komt uit het boek Appeltaart!


Bak de appelwafels in het tostiapparaat in – minuten . Kan dat geen kwaad als ik die gewoon in het wafelijzer bak waar ik ook de. Ik koop alles nieuw als ik er glutenvrij in wil bakken.

Broodje bakken boven vuur is met de broodstok zeer eenvoudig - en je hoeft niet. Je kampvuurijzer met daarin je tosti of hamburger kun je in de stang eronder kwijt. Wafels met vers fruit smaken bij het houtvuur nog lekkerder dan thuis. Je tosti ijzer koop je natuurlijk bij de tosti ijzer specialist!


Maar het kan natuurlijk ook op de klassieke manier met wit brood en een lekkere plak ham er tussen. Brownie wafels zijn heel lekker en ook nog eens makkelijk te maken met een wafelijzer. Wij hebben thuis zo'n tosti ijzer dat echt multifunctioneel is. De platen kunnen verwisseld worden waardoor ik er ook zo een wafelijzer van kan maken. Mijn boek Laura's Bakery, Het Basisbakboek is nu te koop!


Daarmee kun je ook wafels, poffertjes of hamburgers bereiden. Waar let je op bij het kopen van een tosti-ijzer, grill of wafelijzer? Dat kan maar één ding worden: ouderwets Drents kniepertjesijzer. Dan kun je een broodrooster met tostiklem gebruiken.


Extra grote bakplaten voor twee XL croques: 2x 1mm meer bakoppervlak t. Geschikt voor: Tosti, Wafels, Grillen; Handgreep met vergrendeling. Van gerookte zalm tot en met wafels bereiden op de BBQ. Bak de appels minuten in een klontje boter, in een koekenpan. Vind gemakkelijk een goedkope tosti-ijzer, wafelijzer of contactgrill Vergelijk merken als Tefal en Princess en kies de beste aanbieding uit! Ook online het grootste assortiment tosti- en grill-apparaten met de juiste prijs!


Platen voor poffertjes, wafels, grill en tosti's, vaatwasbestendige platen met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts