maandag 13 oktober 2014

Partijdumper venray brand

Volgens de politie was er op september in ieder geval geen sprake van brandstichting. Ook de verzekeraar heeft volgens Partijdumper . De ijsbaan op het Schouwburgplein in Venray staat donderdag(vandaag) helemaal in het .

In het pand van Partijdumper, een winkel voor huishoudelijke artikelen in de Wilhelminastraat in Venray, woedt een felle brand. Na de brand die de zaak voor witgoed dinsdag trof, is er met man en macht gewerkt om zo snel mogelijk de . Welkom op onze vernieuwde site van partijdumper. Apparaten binnen een straal van kilometer van Venray bezorgen wij gratis met onze eigen bezorgers . Geüpload door peelenmaastvGrote brand bij Partijdumper. Peel en Maas TV is de commerciële tv-zender van de gemeente. Grote brand bij witgoed zaak partijdumper in Venray.


De brand begon in de loop van de middag 27. GROUP- P BR GEBOUW OVERIG Wilhelminastraat Venray 2314231431. Alle advertenties van partijdumper, Venray op Marktplaats. Bekijk het aanbod van partijdumper en vind producten en diensten tegen aantrekkelijke prijzen!


Brandweer met spoed naar Wilhelminastraat in Venray grote brand.

Venray - Dinsdagmiddag heeft een grote brand gewoed in Venray. De brand heeft de winkel van 'De Partijdumper' volledig verwoest. Sinds de brand op september zijn we druk bezig geweest met onze nieuwe . Brandweer oproep uit Venray Limburg Noord: PBR GEBOUW OVERIG (OPS BR: GROOT) Partij Dumper Venray Wilhelminastraat :b Venray 15:september. Wilhelminastraat te Venray voor een grote brand. Kortsluiting oorzaak brand Partijdumper Venray 04-10-20- 05-10-2016.


Brand bij Partij Dumper in Venray aan de Wilhelminastraat. Een grote uitslaande brand in het Limburgse Venray heeft een loods van plastic verwerker Totalplast totaal verwoest. Het hele gebied voor het centrum van Venray is afgesloten.


Het is “de grote partijdumper” die zit achter de snackcorner.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts