dinsdag 21 oktober 2014

Persoonlijke broodplank

Dan heeft u een persoonlijk relatiegeschenk met uw kenmerk daarop! De exacte prijs van de persoonlijke broodplanken zijn afhankelijk van het aantal planken . Een persoonlijke broodplank is HET cadeau wat geschikt is voor ieder cadeaumoment.

Er is niets leuker dan jouw boterhammen eten van een persoonlijke broodplank. Bij YourSurprise kun je nu de leukste broodplanken personaliseren met jouw . Een persoonlijk cadeau: een snijplank met unieke gravering. Laat uw houten snijplank graveren met logo of tekst.

Een gegraveerde snijplank van hout is een mooi en persoonlijk cadeau. Verras je vader met een (brood)plank of bv een houten hamer met je eigen tekst erin. Ook wanden kunnen voorzien worden van een persoonlijke touch, denk . Dat maakt een broodplank tot een zeer persoonlijke gift, waar de ontvanger zijn vingers bij zal aflikken. Om je ontbijt of lunch te completeren, kun je gelijk even . Houten broodplank met losse inleg van glas.


De inleg wordt aan de achterkant bedrukt waardoor je deze door het glas heen ziet en niet beschadigd kan worden . Hoe leuk is het om je boterhammetje te kunnen eten van je eigen broodplank? Je kunt kiezen uit twee leuke nijntje designs en je eigen naam of tekst toevoegen .

Ik had weer 'n goede reden om weer eens iets te maken. Mijn neef is gaan samenwonen en dan vind ik het . Als het echt speciaal mag zijn, denk dan eens aan een unieke snijplank. De getoonde afbeeldingen betreffen voorbeelden. Plaats de snijplank van uw keuze in de winkelwagen 2. Geef je persoonlijke tekst door bij de bestelling onder het kopje .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts