maandag 10 augustus 2015

Chocoladefontein chocolade

Je kent ze vast wel, de feestelijke chocoladefonteinen waarmee je allerlei lekkers kunt laten overstromen met gesmolten chocolade. Ben sinds gister in het bezit van een chocolade fontein. Nu vraag ik me af wat voor een chocolade erin moet.

Daarvoor schijnt een bepaald soort chocolade te koop te zijn. Bestaat er iets lekkerders en verleidelijkers dan warme, gesmolten chocolade? Daarom biedt Callebaut nu ook chocolades voor fonteinen aan.


Een chocolade fontein kun je huren bij onder andere:.

Een sierlijke chocoladefontein van het beste merk, vol met topkwaliteit vloeibare chocolade, vindt u bij The Chocolate Fall. De Princess verwarmt en pompt de chocolade omhoog. De pomp en verwarming zijn apart schakelbaar. De chocoladefontein is demontabel, dus gemakkelijk . Geef je binnenkort een high tea voor je vriendinnen of organiseer je een diner?


Een chocoladefontein is een leuke en unieke toevoeging! Sephra-fonteinen zijn de meest betrouwbare chocoladefonteinen. Als allereerste fabrikant van chocoladefonteinen ter werel heeft Sephra . Geplaatst op november 20om 21:uur, quote nieuw bericht email edit.

Chocoladefonteinen koop je eenvoudig online bij bol. Een chocoladefontein is leuk om te hebben, te krijgen en om weg te geven. Het bassin van de fontein waarin de vloeibare chocolade wordt . Een chocoladefontein is een 'fontein' waar langzaam chocolade langs omlaag stroomt.


De chocoladefontein bestaat uit een elektrisch verwarmde pan met een . De leukste en de lekkerste verrassing voor op feestjes en partijen. Alleen de geur van chocolade tovert bij uw gasten al een glimlach op . Ik heb vanmiddag een chocolade fontein gekocht, maar nu stond er op de beschrijving dat je als chocola chocolade bolletjes moet gebruiken. Deze moderne mini Chocoladefontein is betaalbaar maar biedt toch alles wat je nodig hebt wanneer je een chocolade feestje wilt geven.


Zet de fontein op een stevige ondergrond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts