maandag 24 augustus 2015

De huismuis haarlem

De Huismuis is in handen van twee bevlogen ondernemers: Onno Spek (vestiging Haarlem) en José Erkenbosch (vesting Alkmaar). De Huismuis in Haarlem is de oudste vestiging en dateert van 1978. De winkel is gelegen in één van de meest pittoreske straatjes van de .

Warmoesstraat 20HN Haarlem 0566 . Vanaf nu kunt u winkelen bij De Huismuis, waar én wanneer het u uitkomt! Openingstijden De Huismuis Warmoesstraat in Haarlem, alle De Huismuis openingstijden en koopavonden in Haarlem.

Winkelen bij De Huismuis in de Warmoesstraat, Haarlem. Met NLstreets winkel je bij de leukste lokale winkels in Haarlem. De Huismuis Haarlem is gevestigd op de Warmoesstraat 15.


Laat je inspireren en adviseren in deze bijzondere kookwinkel. In de prachtige zaak vind je alles op het gebied van koken, bakken, tafelen en . De Huismuis is al sinds 19gevestigd op de Warmoesstraat in Haarlem en beschikt over ruim 2mkookplezier. Bekijk het professionele profiel van Onno Spek (De Huismuis Haarlem) op LinkedIn.


LinkedIn is het grootste zakelijke netwerk ter wereld en stelt professionals . Alles wat je moet weten over De Huismuis aan de Warmoesstraat in Haarlem vind je op Wugly.

Van : 20-12-- 13:Tot : 20-12-- 16:Plaats : Haarlem. Bent u opzoek naar een slowjuicer maar twijfelt u wat . In Haarlem moet je daarvoor simpel weg naar de Huismus. In de een straat vlakbij de Sint Bavokerk op de Grote Markt zit dit keukenwalhalla . Haarlem, Warmoesstraat 1 2011HN - Telefoonnummer, informatie en kaart van De Huismuis B. De Huismuis is een bijzondere kookwinkel met een duidelijk concept: we gaan voor merken met een meerwaarde en bieden u producten met een goede . Huismuizen zijn lichtbruin tot donkergrijs van kleur.


De bouw van de huismuis is slank met een spitse kop, grote oren en kraalogen. Bezoek de profielpagina van De Huismuis te Haarlem in de Stadsgids.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts