maandag 17 augustus 2015

Indische stoompan kopen

Bij Blokker, Hema en Ikea niet gevonden wat ik zocht. Een kookwinkel had er een voor 2euro en de Bijenkorf vroeg er bijna 3euro voor. Stoompan 28cm RVS - Stoompan diameter 28cm, dubbellaags, van duurzaam RVS.

Het is dé trend van dit moment op het gebied van koken: slowcooking. Dit kun jij nu ook doen met de BK Slowcooker. Bekijk stoompannen van de beste merken kwaliteit: vergelijk voor de laagste prijs Bestel direct goedkope aanbiedingen bij de beste shops .

Toko All is de grootste online toko van Nederland en is gespecialiseerd in Aziatische producten. Onder andere Filipijns, Thais, Japans, Indonesisch. In de jaren m'n eerste pan gekocht bij een Indische toko, de prijs was. Bekleed de stoompan van binnen met bakpapier, niet alleen de bodem maar ook de opstaande randen.


Kwee mangkok, of kue mangkok, is een zoete, Indische snack die het ook erg. Zo'n stoompan kun je overal wel kopen maar die cups zijn wat . Kopen, kopen, kopen, ook al krijg je die dingen soms niet meer stil en staat 'ie de godganse dag te tjirpen als een idioot. Met Global Cuisine duiken we vandaag de Indische keuken in met het recept voor.


Ook voor Indische non-food artikelen kunt u bij ons terecht, zoals sarong's, rijstlepels, stoompannen en wokpannen.

Ook voor het kopen van echt haar bent u bij ons aan het juiste adres. De roti kukus wordt gemaakt in een stoompan. Voor meer kleuren in de cake kan je kleurstoffen kopen in de Toko.


In de handel zijn prachtige stoompannen verkrijgbaar. Ik heb gisteren op de rommelmarkt een rvs stoompan voor euro gekocht. Hij bestaat uit delen, voor het water en dan met gaatjes en een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts