vrijdag 7 augustus 2015

Ijsmachine horeca

Een IJsmachine koop je online bij XXLhoreca. Horeca apparatuur koopt u online bij de groothandel XXLhoreca. Hoshizaki fm-481age-n nugget ijsmachine inclusief voorraadbunker b-900sf.

Koop of Verkoop ijsmachine op Marktplaats. Snel en eenvoudig softijs maken doe je met een ijsmachine van Horeca world. Gratis verzending en levering binnen - uur.


Carpigiani verkoopt hoogwaardige horeca softijsmachines, slagroommachines, milkshakemachines, slush machines, schepijs vitrines en shockfreezers.

Wij leveren kwalitatief hoogwaardige ijsmachines om het lekkerste. We leveren diverse zelfvriezende ijsmachines en sorbetieres voor onder andere het . Online veiling van ijsmachines wegens de bedrijfsbeeindiging van Huizinga IJsmachines Horeca te Echt.

Te koop zeer mooie softijsmachine, softijsmachine horeca kopen, te koop slush puppy. IJsmachine Carpigani Labotronic RTX MAIN FEATURES: . Een stap voor stap uitleg van het bereiden van ijs met een ijsmachine. Dit filmpje gaat over het maken van roomijs met een ijsmachine. Voordat je met het bereiden van ijs kunt beginnen is het van groot belang dat je de apparatuur grondig reinigd en desinfecteerd. Een professionele ijsblokjesmachine koop je online in onze Megastore.


De Musso sorbetiere - ijsmachine zijn van professionele kwaliteit: geschikt voor zowel. Musso is daarbij de meest verkochte ijsmachine voor de horeca. De ijsblokjesmachine heeft een luchtfilter welke gemakkelijk te verwijderen en te reinigen is,. IJsblokjes, ijsmachine, ijsblokjesmachine, kilo per 24uur.


Simpel en snel online kopen bij HorecaRama. Wij zijn de Horeca groothandel online voor professional en consument! Sorbetieres: IJsmachines voor professioneel horeca gebruik. Een sorbetiere of ijsmachine is een uitstekend apparaat voor het maken van professioneel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts