maandag 10 augustus 2015

Partypan met vakverdeling

Partypan Ø 6mm binnenpan 5mm met delige RVS vakverdeling Aluminium met anti-aanbaklaag Traploos regelbare stekker thermostaat, Geschikt voor . Koop Partypan met Vakverdeling 6-vaks Ø500mm van Hendi bij Heuvel Horeca. Nieuw in ons assortiment: elektrische partypan met roestvrij stalen (demontabele) vakverdeling.

Mini kipsatétjes Gehaktballetjes Javaanse bamiballetjes Pikante kipkluifjes . Partypan rond Diepte: cm Warmte gesoleerde handgreep Temperatuurregelaar Uitneembaar snoer Vermogen: 1. ELEKTRISCHE PARTYPAN MET DEMONTABELE ROESTVRIJ STALEN VAKVERDELING, GEWOON TE KOOP IN TWEE MATEN: EN 55 . Nu ook de #partypan met 4-vaks verdeling voor maar € 39.

Partypan voor braden, bakken en warmhouden huren 17watt. Dan biedt onze kunststof vakverdeling u het grootste gebruiksgemak. Ze beschermen uw producten en zorgen voor orde en . Geschikt voor bakken, braden en warmhouden.


Inclusief deksel met glazen kijkvenster en . Bekijk hier het aanbod: partypan met vakverdeling. Vlaanderen voor partypan met vakverdeling waar ook .

Een elektrische horeca partypan van Ø500x(H)190mm kopen bij XXLhoreca? Bestel de Hendi 1400W partypan 2395online. Voorzien van thermostaat, met anti aanbak laag. Het afdruiprek heeft een vakverdeling, de bovenste gedeelte is bedoelt voor de borden, en de onderste. Voor de Party Pan van Royalty Line is niets te gek.


Tijd voor een feestje, Bestel een partypan. CR en een standaard opzetrand met vakverdeling van 112x1mm. Hparty pan met vakverdeling 4-vaks ø400mm. Hnivona caferomatica 10nieuwe volautomaat espressomachine .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts