vrijdag 21 augustus 2015

Smoothie met bosvruchten en sinaasappelsap

Voeg de bosvruchten en de banaan in een blender en voeg hier al wat sinaasappelsap bij. Smoothie met bosvruchten, sinaasappel, banaan en yoghurt. Deze smoothie smaakt zoet, zit vol met vitamines en mineralen en ziet er.

Sinaasappel - 5; Bosbessen - 2gram; Frambozen - 1gram. Genoeg voor groot glas en twee kleine glazen gevuld met bosvruchten smoothie. Deze smoothie is gezoet met agave-siroop en daarom een verantwoord begin van je dag.


Mix de vruchten, het sinaasappelsap, de yoghurt en siroop in een keukenmachine.

De smoothie moet waarschijnlijk lekker zoet en gezond zijn. Een bekend en klassiek smoothie recept, is dat van de aardbei banaan smoothie. Frisse en heerlijke delige bosvruchten smoothie . Bosvruchten smoothies worden steeds populairder en vind je in.


Pureer de (halfbevroren) bosvruchten met sinaasappelsap, banaan en . Doe de banaan, bosvruchten en sinaasappelsap in een blender en zet. Sinds kort ben ik een beetje aan het experimenteren met smoothies. Het fruit is makkelijk te krijgen en het is lekker zoet en zomers.

Ik hou zelf alleen niet zo van sinaasappel door smoothies vanwege de velletjes. Eén smoothie met bevroren bosvruchten, één met sinaasappel en aardbei en één met sinaasappel en banaan. Zoet door de aardbeien, een tikkeltje zuur door de bessen en fris door de munt: een heerlijke smoothie voor een zomerse dag.


Groene thee, bosvruchten smoothie 2kcal. Amandelmelk (2ml), sinaasappelsap (1ml), limoen, citroen, ijsklontjes en eetlepel . Sinaasappelsap, liefst vers (en met liefde) geperst; Bosvruchten. Doe de sinaasappelsap en vruchten in de . Pureer het fruit met de yoghurt en het appel- of sinaasappelsap.


Breek het stuk banaan in stukken en doe ze bij de bosvruchten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts