vrijdag 21 augustus 2015

Tandendoosjes met naam

In dit unieke en vernieuwde Firsty Round tandendoosje kunt u de tandjes en kiesjes. Op de inlegschijf kan, ter herinnering, de naam van het kind en de gever . De ring kan geklikt worden om het deksel van het Firsty Round tandendoosje en kan dan eveneens fungeren als standaard om het tandendoosje rechtop neer .

Vergelijk originele kado's, gadgets, carnavalskleding e. De Firsty Naamring is een ring die speciaal voor u geprint wordt met de naam van uw kleinste. De ring kan geklikt worden om het deksel van het Firsty Round . Een houten tandendoosje is handig om de gewisselde tandjes in te bewaren voor.

Ook voor een kado met naam voor een origineel kraamcadeau. Nijntje tandendoosje (met naam) - Zilver. Janssies maakt handbeschilderde doosjes met afbeelding en naam. Die bewaart ze in een mooi houten tandendoosje met nijntje-figuur bovenop. Om het helemaal bijzonder te maken zetten wij de naam van het kindje erop!


Hippe tandendoosjes van metaal met doorzichtig deksel, met foam om tandjes in te steken. We gaan Firsty Round Tandendoosjes met naamring verloten. Ook kan er een naamring bijgeleverd worden, met een naam naar keuze.


Die bewaart ze in een mooi houten tandendoosje met naam van het kindje en met nijntje-figuur bovenop.

De firsty is het verbeterde en vernieuwde tandendoosje, ontworpen door. Op de voorkant kunt u naam, geboortedatum en -plaats van uw kleine invullen. Bekijk onze website voor nog meer aanbiedingen. Goki - Tandendoosjes voor meisjes - Houten tandendoosje met een roze hart, een mooi kroontje, een schattig meisje of een lieve vlinder.


U kunt er voor kiezen uw artikel te laten branden of laten graveren met een naam er op. Geef bij opmerkingen tijdens het afrekenproces aan wat de tekst moet . Die bewaart ze in een mooi houten tandendoosje met Nijntje-figuur bovenop. Vergelijk hier prijs en aanbieding van een mooi zilveren tandendoosje, tandendoosje met naam of nijntje tandendoosje voor jezelf of als . Liefwondertje : originele baby( naam )cadeaus en hebbedingetjes. De tandendoosjes kosten en zijn voorzien van gezichtjes, de eerste letter van de naam en de geboortedatum.


Perfect om al die kleine melktandjes in te bewaren. Een verzilverd tandendoosje met op het deksel een miniatuur van een staande Nijntje. De binnenzijde van het tandendoosje is ingelegd met zacht donkerblauw . Als je het doosje laat vallen gaat hij ook niet stuk en het is leuk dat je er de naam van je kinderen in kan zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts