donderdag 20 augustus 2015

Goodbyn lunchbox kopen

Goodbyn bynto lunchbox met vakjes is ideaal voor het meenemen voor een gezonde lunch. De lunchbox bestaat uit drie compartimenten, . De Goodbyn lunchbox range bestaat uit verschillende bento boxen.

Een bento box heeft verschillende vakjes ideaal voor het meenemen van een gezonde . Goodbyn Bynto 3-vaks lunchbox is ideaal voor het meenemen voor een gezonde lunch. De lunchbox bestaat uit drie compartimenten, het ene vak met brood en . Lunch trommel Goodbyn Bynto Bestaat uit vakken die volledig van elkaar zijn afgesloten waardoor de inhoud van elk bakje niet kan lekken in een ander bakje .

Je kan bekende merken als Yumbox, Goodbyn en de Laptop Lunchbox kopen en online bestellen. Goodbyn lunchbox kopen: meervaks lunchtrommel met vakken, grote voor de boterhammen en kleine voor fruit en snacks. Goodbyn Bynto lunchbox - Slimme broodtrommel met vakken voor broo fruit en tussendoortjes.


Tot ik op deze lunchboxen van Goodbyn stuitte! Je kunt beide broodtrommels kopen bij de Broodtrommelstore. Goodbyn ontwierp de coolste lunchbox ooit, gemakkelijk in gebruik en gemakkelijk mee te nemen.


Wij kopen er binnenkort nog bij in een ander kleurtje. Goodbyn ontwierp de coolste lunchbox ooit, gemakkelijk in gebruik en gemakkelijk mee te. De Goodbyn Hero heeft groot vak en kleine vakjes.

De BPA-vrije lunchbox is te koop in de kleuren roo groen, roze, blauw en paars. De zakjes kun je kopen in meerdere designs, ze kosten € per stuk bij . Denkt u na over het kopen van Goodbyn bynto lunchbox? Lees het laatste review van het product door janny v. Goodbyn LunchBox perfect for Dutch bento.


Ik zag ze al bij Jane en wil ze graag in de zomer kopen. Lunchbox Aladdin Dubbelwandig Marina 7L. Ik wil de Goodbyn Bynto, de kleinere variant kopen voor Isa!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts