woensdag 12 augustus 2015

Verkort wasprogramma

Afgelopen vrijdag kwam er een monteur bij ons langs voor een reparatie aan onze wasmachine. Deze monteur hing een apparaatje aan de . Verkort programma: het programma is sneller klaar, maar verbruikt wel meer energie.

Eco-programma: wast zuiniger maar duurt langer. Hoe lang duurt bij jullie een wasprogramma van een gewond hoofdwas? Waarvoor gebruiken jullie het korte programma op de wasmachine?


Wast dat net zo schoon als het normale programma?

Wasmachines met een kort programma helpen u besparen op energiekosten. Zet ik hem echter op een ander, verkort programma, ook op graden, dan kan het ook in 37 . Wassen en de wasmachine - Huishouden in hokjeshuishoudeninhokjes. Op hoeveel graden moet er gewassen worden en met welk programma?


De snelste doorloopt het wasprogramma katoen in iets meer dan één uur. Het graden Eco-programma heeft een wastijd van uur en minuten. Mijn machine draait een verkort gewoon programma.


Samsung ontwikkelde eerder al de EcoBubble technologie om zo zuinig mogelijk te wassen, de wasmachines met een A-label worden nu . Ook weet niet iedereen dat een verkort wasprogramma van wasmachines nauwelijks energie en water bespaart!

Beschikt over wasprogramma voor sportkleding en een allergie programma. Ook weten maar weinig mensen dat je met een verkort wasprogramma . Vergelijk een ruim assortiment van huishoudelijke apparatuur met de beste aanbiedingen. Bestel merken zoals Philips, AEG, Miele en Bosch. Ik heb een wasmachine van het merk Beko 25145M, maar ik heb geen idee of er een verkort wasprogramma op zit.


Verkorte programma's en het uitstellen van de starttijd kunnen voor. Verkort wasprogramma voor licht vervuilde was. Welk programma je kiest, is onder andere afhankelijk van het soort wasgoed. Een verkort wasprogramma is inderdaad niet bedoeld om veel vuil uit weinig wasgoed te wassen, maar om weinig vuil uit veel wasgoed te halen.


Welke stappen je moet doorlopen om de duur van het wasprogramma te selecteren, hangt af van het type wasmachine. Het programma duurt dan ca uur en komt er schoon uit. Het verkorte min programma is perfect om kleding te wassen als er verder geen rare vlekken op . Heel belangrijk: in de beschrijving (die dus volgens de monteur helemaal niet aansluit op het apparaat) loopt het langste programma uur en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts