vrijdag 14 augustus 2015

Porsche messen

Porsch design van Chroma messen op voorraad en gratis gegraveerd met naam. CHR P5P 53-delige messenset van chroma bevat: x Pvleesmes x Psantoku x Pofficemes. Chroma Porsche Santokumes P18cm + Chroma POfficemes SUPERPROMOTIE!

Traditioneel chefmes met een grootte van 2mm. Groot koksmes, allroun geschikt voor alle snijtaken in de . Porsche messen vind je bij Keukenmesshop. Chroma koksmes met een lemmet van cm lang.

Het lemmet is gesmeed uit hoogwaardig Japans staal, Type 301. Dit speciale Japans staal is verrijkt met . Chroma wetsteen geschikt voor het handmatig slijpen van Chroma Type 3messen. De wetsteen dient voor gebruik een half uur in het water te liggen. Porsche Messen aan goedkope promotie laagste prijs bodemprijs bij bestsale.


Porsche messen zijn van Japanse 3staal vervaardigd en hebben een hardheid van ca. De snede van een Porsche mes is geslepen onder een . Een messenset met messen die niet bot worden bestaat simpelweg niet. Ben zelf erg wild van de japanse shun of KAI messen, echt harder.

Heb mn setje Chroma Porsche messen binnen en moet zeggen dat ik er . De Porsche messen van Chroma: ontworpen door F. Porsche en op en top Japans kwaliteitsstaal. Chroma produceert al sinds 19Japanse messen van hoge kwaliteit. Het bedrijf maakt messen in verschillende fabrieken verspreidt over de . Porsche Chroma Messen Klik hier voor de Porsche Chroma 3messen. Het handvat van de CHROMA type 3- Design by FA Porsche is gemaakt van . Aanbieding voor Chroma Type 3Design by F. Porsche - Santokumes - Hammered en nog veel meer japanse messen. De messen hebben een uniek design en zijn gemaakt uit hoogwaardig staal.


Deze video laat zien hoe je messen moet slijpen op een Japanse Naniwa watersteen (slijpsteen). Ook in België hebben steeds meer topkoks hun hart verloren aan de messen van Porsche Design, o. Jeroen Meus, Piet Huysentruyt en Peter De Clercq.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts