dinsdag 25 augustus 2015

Snijmachine vlees tweedehands

Koop of Verkoop snijmachine op Marktplaats. Buffalo snijmachine 19cm aluminium vleessnijmachine voor het lichtere werk. De gratis zoekertjessite voor tweedehands.

Perfecte staat Vlees en kaas snijmachine. Snijmachine te gebruiken voor zowel brood als vlees. Goede staat , het enige minpuntje is dat de vleesklem ontbreekt er zit er wel een bij .

Omas in goede staat perfect werkend niet sms'en, enkel bellen of mailen. Het mes van deze horeca snijmachine heeft een diameter . Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een zoekertje! Zegelsem; Zoek Berkel handwiel snijmachine vleessnijmachine. Gereserveerd Vintage Krups oranje elektrische snijmachine Ty.


Bijvoorbeeld voor het snijden van broo vleeswaren, kaas etc. Voor het kopen van een vleessnijmachine tweedehands of nieuw kan u bij ons terecht. Wij hebben een ruim gamma vleessnijmachines ingedeeld in 4 . Te koop Bizerba vlees snijmachine Te koop z.

Machine is weinig gebruikt en ziet er als nieuw uit. De firma Piceu is reeds meer dan jaar gespecialiseerd in vleessnijmachines! Meestal hebben wij ook een grote hoeveelheid stock van tweedehands . Berkel vleeswaren snijmachine type 8rood vanaf 10000. Bauer Snijmachines is opgericht met als doel specialisatie met uitsluitend. FAM CHD-3D blokjes- en reepjessnijmachine.


Omschrijving, Voor het snijden van (bevroren) vlees en kaas. Bekijk hier onze tweedehands slicers, blokjessnijders en andere versnijders nu op. Barsso is een internationale handelaar in gebruikte machines voor de verwerking van vlees en voedsel.


Vertikale snijmachine “Treif”, Type Zebra CE. Vergelijk 1verschillende Snijmachines op KIESKEURIG. NL veel merken veel webshops laagste prijzen.


Bij ons vindt u ook heel wat kwaliteitsvolle tweedehandsmachines.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts