vrijdag 21 augustus 2015

Werking drukregelaar gasfles

Een Drukregelaar regelt het verminderen van de gasdruk door het gas uit de gasfles door een kleine opening te laten stromen. Verkeerd of onvoorzichtig gebruik van gasflessen kan gevaarlijk zijn. Een universele drukregelaar wordt aan de gaskraan van de gasfles gedraaid.

De werking van de drukregelaar kan het beste worden beschreven aan de hand van bijgaande. Een universele drukregelaar wordt aan de gaskraan van de gasfles. Werking : Alle gasverbruikers dichtzetten en gasfles open, druk wordt . Hulp gevraagd bij gasaansluitingberichtenmei 2016Rijden met de koelkast op gas. Wat is het verschil tussen een drukregelaar met en een zonder afblaasveiligheid?


Veel soorten drukregelaars met slang tule of slang pilaar. Een gasfles van Antargaz koppelt u snel en eenvoudig aan uw toestel. Draai het koppelstuk naar links op de drukregelaar en span goed aan.


Nu is de kachel op een 30mbar drukregelaar aangesloten, zou ik hem ook op een type. Controleren van de gegevens is belangrijk om de goede werking van het toestel. Drukregelaar gasfles, 1 November 200 09:11.


Om die variabele hoge druk uit de fles te reduceren naar een constante 30Mb draai je op de gasfles-kraan een drukregelaar of reduceerventiel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts