dinsdag 11 augustus 2015

Phlebodium blue star kamerplant

De Blue star groeit in het wild in de boomtoppen van diverse oerwouden als epifyt. Deze prachtige grijsblauwe kleurende varen is een echte sfeermaker in huis. De Latijnse naam is Phlebodium, en wordt ook wel blauwvaren of zinkvaren .

Groene Kamerplant – Luchtzuiverende plant - Phlebodium aur. Blue Star - vers van de kweker - geen bezorgkosten - 1 tevredenheidsgarantie! De plant wordt ook wel 'blauwvaren' genoemd (naar de Engelse naam De decoratieve zinkvaren 'Blue Star' (Phlebodium aureum) heeft . Groene kamerplanten en bloempotten koop je bij Home meets nature.

De Phlebodium Blue Star is een dankbare plant. Hij kan op verschillende plaatsen staan, maar hij houdt absoluut niet van de volle zon. NaaPhlebodium 'Blue Star' Familie: PolypodiaceaeStandplaats: Het best is een plaatsje in halfschaduw.


Verpot de plant regelmatig in het voorjaar. De Blauwe varen, Phlebodium aur Blue Star in het Latijns, is een aantrekkelijke en sterke varen met een schitterende diepblauwgroene bladkleur. De Phlebodium Blue Star ook wel blauwvaren genoemd is een sierlijke kamerplant die met de ademhaling via hun bladeren schadelijke .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts