vrijdag 21 augustus 2015

M design luna diamond

VERMOGEN: 5-Kw; RENDEMENT: ; GEWICHT: 2Kg; AFWERKINGSMAAT: 4x 9mm; DIAMETER ROOKKANAAL: ø 250 . VERMOGEN: 6-Kw; RENDEMENT: ; GEWICHT: 2Kg; AFWERKINGSMAAT: 4x 10mm; DIAMETER ROOKKANAAL: ø . GEWICHT: 1Kg AFWERKINGSMAAT: 9x415x406.

M-Design produceert verschillende types haarden zoals gashaarden, inbouwkachels en centrale haarden. Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding. Met een M-Design gashaard haalt u een combinatie van stijl, efficiëntie gebruiksgemak en pure sfeer in huis. De hoogwaardige branders zorgen voor een .

De Luna Diamond 850H is een moderne houtkachel met een zeer handige liftdeur. De M-Design Luna Diamond 10DC is een driezijdige gashaard die elk huis net een stukje mooier maakt. Hij weet met zijn vermogen tot 7kW elk gemiddelde . Een mooi gashaard die het altijd doet wanneer u daar om vraagt.


Simpel in gebruik, eenvoudig in resultaat dat is de M-Design Luna Diamond 5V. Het fraaie design past in elk type huis en is volkomen tijdloos. M-design Luna Diamond 850H - Kachelhuis Keemers,rh:kachelhuis.


U bent geïnteresseerd in een M-Design Luna Diamond 5V gashaard? Vraag direct de scherpste prijs aan bij de Haardenexpert!

Met de Luna Diamond 1000V heeft u alle ruimte om en groot hoog vuurtje te stoken. Kies dan voor de doorkijkhaarden van M-Design uit de Luna Diamond collectie. De haarden zijn gebruiksvriendelijk en veilig en hebben een prachtig design. Als betrouwbaarhei efficiëntie, elegantie en gebruiksgemak uw criteria zijn op gebied van verwarming, dan is M-Design precies wat u zoekt.


In onze toonzaal te Sint-Niklaas staan vele haarden van M-design brandend. M-Design Luna Diamond 5V (gashaard); M-Design Luna Diamond 8DV . Download hier gratis uw M-design Luna Diamond 8H handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw . De Luna Diamond 850DV, de moderne doorkijk houthaard van M-design. Houtliftdeurhaard M-design luna diamond 1150V, incl ingebouwd vonkenscherm en afstand.


Gegarandeerd voor de beste prijs bij Superkachels. Vakkundige installatie en gratis levering door heel . De nieuwe Luna Diamond collectie van M-Design is “het vuur” op het vlak van energiezuinigheid. De Diamond serie maakt je woning compleet: automatische . Zaakvoerder, Goovaerts Bart richtte in 19een design zaak op van sierschouwen en inbouwvuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts