donderdag 12 januari 2017

Drukregelaar gasfles vervangen

Een universele drukregelaar wordt aan de gaskraan van de gasfles gedraaid. Wij raden u aan een gasdrukregelaar om de vijf jaar te vervangen. Wij adviseren u een drukregelaar na jaar te vervangen.

De druk in een gasfles varieert van tot wel bar. Wanneer moet een gasslang worden vervangen en wanneer een drukregelaar? Yachtcharter Wetterwille - instructie gasfles vervangen.


De reguliere druk op een gasfles is bij 15°c circa bar.

In mijn camper zit een drukregelaar van mbar. Bij twijfel of als de drukregelaar al wat ouder is zou ik hem vervangen. Campingaz, Skottelbraai, gasbarbecues en drukregelaars. Een gasfles van Antargaz koppelt u snel en eenvoudig aan uw toestel. Draai het koppelstuk naar links op de drukregelaar en span goed aan.


Die druk wordt in een gasfles geleverd door het gas zelf en is gebonden aan de. De gasdrukregelaar moet om de tot jaar worden vervangen in verband met . Kijk voordat je de moer van de drukregelaar op de gasfles draait altijd of de. Drukregelaars worden normaal vervangen na ongeveer jaar maar zéker na 10 .

Gas Kampeerwereld heeft een aanbod van diverse soorten gasflessen. Wij adviseren en drukregelaar iedere jaar te vervangen. Een gasfles nooit vullen met LPG, tenzij een LPG fles met buitenaansluiting. Gasslang om de automatische omschakelaar aan de gasfles te verbinden.


Geperst op speciale leiding welke nooit meer vervangen hoeft te worden! De gasfles staat meestal in de disselbak en wordt met een slang op de. Ongeacht of er butaan of propaan in de fles zit, loopt de druk in de gasfles op.


Zijn gasflessen standaard voorzien van een drukregelaar? Laat de gasfles vullen door een erkende leverancier. In de wet wordt onderscheid gemaakt tussen gastanks en gasflessen. Het standaard vervangen van slangen na twee of na vijf jaar is dus niet .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts