maandag 9 januari 2017

Smoothie avocado kiwi

Dit komkommer avocado kiwi smoothie recept is een lekkere frisse en romige groene smoothie. Boordevol mineralen, vitamine en gezonde . Deze smoothie met banaan, mango, kiwi en avocado is een lekker zomerse smoothie bomvol vitamines.

Smoothie van munt, avocado, sla, basilicum en kiwi. Recept: Smoothie met kiwi, avocado en gember, uit het kookboek 'Smoothies' van Sylvie Aït-Ali - okoko recepten. Er gaat een avocado in, wat zorgt voor de groene kleur van deze smoothie, sinaasappel, banaan, yoghurt en melk.


Smoothies met yoghurt zijn lekker als tussendoortje of als ontbijt.

Deze smoothie met avocado, banaan en kiwi is echt een aanrader, lees snel . Groene smoothie: spinazie, kiwi, avocado. Het nieuwe jaar begin je goed met deze groene smoothie bomvol vitaminen en . Een groene smoothie als ontbijt is als een medicijn voor een goed gevoel. Spinazie, Avocado, Kiwi, Ananas en een beetje. Verwijder de schil van de avocado, banaan en kiwi. Een ideale vrucht voor een gezonde groene smoothie.


Avocado zit vol gezonde vetten, vezels, vitamines en . Smoothie - Kiwi, banaan, bleekselderij, smoothie van.

Smoothie van melk, avocado, banaan, kiwi, honing, granola. Zet de blender aan en blend het geheel tot een egale smoothie. Voeg eventueel water toe als je de smoothie te dik vindt. A simple tasty recipe for Avocado Smoothie with Kiwi and lime, sweetened with honey ( or maple). Met het recept van Figuur Natuur maak je een super gezonde smoothie.


Een groene smoothie in de morgen is een dag zonder zorgen. Voeg daarna de avocado, peer en kiwi toe en laat de blender net zolang . Deze zomer gaan wij massaal aan de smoothie bowls! Niet alleen verkoelend lekker, maar deze smoothie bowl met kiwi en avocado is ook . Van mijn favoriete vruchten staat avocado sowieso op nummer 1. Op broo crackers, in salades, en nu ook in mijn smoothies.


Lekker en gezond: een Avocado Kiwi Smoothie! De twee superfoods avocado en kiwi staan centraal in deze frisse groene smoothie. Deze avocado kiwi smoothie is vegan én laag in koolhydraten.


Maar hoe maak je je smoothie verder perfect en gezond? Avocado of kokosnoot: zorgt er ook voor dat je smoothie wat dikker wordt en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts