donderdag 19 januari 2017

Samsung wasmachine afvoerslang verlengen

Deze video beschrijft in een aantal overzichtelijke stappen hoe u de afvoerslang van uw wasmachine. Wij raden dit niet aan, omdat door het verlengen van de afvoerslang van uw wasmachine problemen kunnen ontstaan, zoals lekkage of . Ik heb dus een wasmachine, en de afvoer daarvan (gootsteen) is ver weg.

Samsung een aantal eco bubble wasmachines in. De Scanpart Afvoerslang Uitrekbaar - meter is bedoeld voor zowel wasmachines en vaatwassers. De uiteinden hebben een diameter van en 22 . In de afvoerslang van de wasmachine zat een gaatje.

Ik heb met moeite de slang eraf gekregen en een nieuwe gehaald bij Praxis. Nieuwe wasmachine (samsung WF70F5E0Q4W) gekocht, maar de afvoerslang is net te kort. Wij hebben Water slang onderdelen en accessoires als afvoerslang en toevoerslang; o. Wasmachine afvoerslang kompleet stofzuiger accessoire online bestellen? Check onze geurparels op Stofzuigerdiscounter. Zo hoef je geen nieuwe slang te kopen wanneer je er nog hebt liggen.


Deze set is geschikt voor zowel de afvoerslang van vaatwassers als wasmachines. Ariston, Indesit, Ardo, Samsung, Beko, LG, . Het grootste assortiment Wasmachine-accessoires online bij Media Markt of in één van onze winkels.

DELTAC B540554Afvoerslang Wasmachine m. AquaStop-verlenging (1); Bevestigingsset . WATERTOEVOERSLANG VERLENGING 5M 60BAR 25°C. Aansluiten afvoerslang naar afvoerpijp condensdroger Samsung. Wasdroger afvoerslangen vind je bij Wasdrogerstore.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts