vrijdag 27 januari 2017

Watertank camper ontsmetten

Inleiding; Legionella pneumophila; Boiler op juiste temperatuur; Watertank ontsmetten. Leeg de tank en het watersysteem als de camper niet gebruikt wordt. Iedere camper is uitgerust met een schoonwatertank.

Voor het reinigen van de watertank en de leidingen heb ik dit gekocht. Watertank legen tussendoorberichtenmaart 2012Hoelang water te bewaren in de. Bewaren waterberichtenaug 2008water leiding en jerrycan vol.


Toon onderwerp - schoonwatertankcampercafe.

Hoe zorgt u dat het drinkwater in uw caravan of camper fris en veilig blijft? Met een Plation drijver in de watertank biedt BoelWater een zeer eenvoudige oplossing om het . Als het water in caravan of camper muffig ruikt ben je eigenlijk al te laat. Als je voor de eerste keer met een camper op stap gaat, heb je aan veel dingen te denken.


Een ervan zijn de attributen om onderweg de watertank bij te kunnen . Zuren zijn bedoeld voor kalk reiniging, voor het ontsmetten gebruikt u chloor. Hoe reinig ik de schoonwatertank en de leidingen van mijn camper.

Om te ontsmetten kan a flessen gebruiken op 1l water. Bij elke vakantietrip vullen we de watertank en laten een tablet erin oplossen. Goedemorgen, welkom bij Dicar, de motorhome-specialist. De watertank kan gemakkelijk gevuld worden via een luikje aan de buitenwand waar een draaistop . Press verwijdert aanslag uit de drinkwatertank en waterleidingen van caravans en campers. Eenvoudig in gebruik, veilig en onschadelijk voor de gezondheid.


Hoe kunt u de watertank op uw boot schoonmaken? Gewoon kukident in je schoonwatertank wij gooien ongeveer tot 8.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts