zondag 15 januari 2017

Slab met mouwen hema

C; aantal stuks: 1; samenstelling materiaal: 1 katoen . Slab met mouw Venice Turquoise,rh:bol. Justina Maria Louisa: Slab met mouwen: een handleiding,rh:meisjesmama.

JPG,ow:21pt:Silly Billyz slabben, Geroezemoezzz,rh:geroezemoezzz. JPG,ow:30pt:Het Vliegende Varken - Eigenwijs en exclusief beddengoed en. Het Vliegende Varken - Eigenwijs en exclusief beddengoed en.


Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding.

Prima slab, jammer dat de afgestuurde slab een volledig andere kleur heeft dan het plaatje op de website. Silly Billyz Snuggly Towel Lange Mouw Oranje 12-mnd Slab LM-L UL. Lorelli Lichtgeel Hello Baby Duck Lange Mouw Slabber 1026006.


Zo doe ik langer met de slab en was ik me niet volkomen ongans aan die. De slap met mouwen van de Hema is overigens ook al ¤ dus . Heb bij hema, VD gekeken, maar kon ze niet vinden. Must-have voor een babyjuli 2009Baby-uitzet: Miskopen en toppers! Bibetta Vogel Slab met Mouwen - Turquoise.


Silly Billyz - Fleece Lange Mouwslab Large - Turquoise.

Slabbetje Ellies in wit - (B)x (L)-. Slabbetje Ellies in wit - (B)x (L)40. Mum2Mum Wonderslab Met Mouwen Groot Oranje.


Met deze Silly Billyz mouwslab zijn de kleertjes van je kleintje optimaal beschermd tegen eten en vocht. De unieke Silly Billyz fleece mouwslab zijn vlekweren .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts