vrijdag 13 januari 2017

Koken aan boord recepten

Hier worden recepten beschreven en gedeeld. Aan boord van een zeilboot is er over het algemeen beperkte ruimte in de Kombuis, de keuken van een zeilboot . Boot en Kombuis Ooit kreeg ik van mijn tante Cock het boek ´DE KOK IS KAPITEIN´.

Het is sinds die tijd een bron van inspiratie. Heb je favoriete recepten en wil je die delen? Er zijn veel recepten: van snelle snack tot culinair hoogstandje.


Het is een trend om eenvoudig, vers en lekker te koken.

Een succes, maar hoe moet dat aan boord tijdens een zeilreis van langer dan een dag? Goed koken aan boord is niet altijd even gemakkelijk. De scheepskok is na de kapitein de belangrijkste man aan boord.


Makkelijke recepten tijdens zeilreizen okt 2017:#563625. De stemming onder de bemanning hangt van zijn verrichtingen af. Koken op de golven laat zien hoe je aan boord de smakelijkste gerechten kunt.


Als je zelf wil koken aan boor hebben we hieronder een aantal lekkere suggesties voor je. Op verzoek is er een grote braadslee aan boord.

Ik ben op zoek naar leuke recepten die met name geschikt zijn voor koken aan boord van een kleine boot. Wij koken met de seizoenen mee en delen onze tips en recepten hier op Lekker Tafelen. Daarnaast zijn we vaak te vinden op markten, evenementen en bij . Posts about koken aan boord written by Irene van Gent. Op deze pagina vind je informatie over zelf koken aan boord van de Mon Desir en de mogelijkheden van. We hebben op deze pagina recepten opgeschreven.


Koken aan boord lastig of juist bij uitstek een moment om creatief te worden? In de vorm van Spaanse borrelhapjes recepten die ze aan boord bereidde. Lekkere, trendy en hippe gerechten voor aan boor op de camping of gewoon. Dit is een recept dat prima op een potkachel gemaakt kan worden. Het belangrijkste is dat de wijn niet aan de kook raakt maar langzaam verwarmt wordt.


Je kunt er alle afleveringen nog eens bekijken en de recepten zijn op een originele manier. Zonder goede� kok is het leven aan boord waardeloos. Floor Huber, Koksmaat, lekker koken aan boord. Als eerste recept vindt u het “Captain's Dinner”.


Pas wel op: de meeste snelkookpannen hebben een lange steel, waardoor ze in elk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts