vrijdag 13 januari 2017

Nostalgische spoelbak keuken

De standaard RVS spoelbak worden in nostalgische keukens vaak vervangen voor een keramische spoelbak, tegeltjes of een porseleinen spoelbak. Keukenmarkt Nederland biedt u goedkope spoelbakken voor uw keuken van hoge kwaliteit. In een nostalgische keuken wordt de warmte en gezelligheid van vroeger gecombineerd met hedendaagse functionaliteit.

Franke Spoelbak Sirius SID 110-Tectonite Carbon Black Spoelbak . Nostalgische afvoer 100x1ook leverbaar in RVS of Messing. Daarnaast is het mogelijk om een gelepelde massieve spoelbak in de nostalgische keuken te verwerken. Ook een spoelbak in terrazzo met zwart-wit-tegeltjes of .

Voor de nostalgische keukens zijn er spoelbakken van porselein, koperen en zelfs uitgefreesd natuursteen. Bijzonder is de retro-spoelbak die in elke gewenste . Zo zul je vaker een keramische spoelbak, porseleinen spoelbak of tegels terug zien in een nostalgische keuken in plaats van een RVS spoelbak. Een standaard element in een complete keuken is de keukenspoelbak,. In elke keuken keuken heeft men wel een spoelbak. Het nostalgische gevoel komt voornamelijk door de details in de keuken.


Denk aan het gebruik van een 'oude' kraan met een keramische spoelbak en het . Spoelbak keuken, : keramisch x x cm, dubbele bak. De ambachtelijke, nostalgische of landelijke keuken wordt uit massief hout.

Desgewenst kan ook de spoelbak van uw nostalgische keuken in massief . Maatwerk keuken van Interieuver - detailfoto spoelbak. Interieuver nostalgische maatwerk keuken . Het Belgisch hardstenenblad is voorzien van een dubbele spoelbak van een meter breed en. Nostalgische keuken met extra rustiek verouderde eiken fronten.


Een groot fornuis mag daarom niet ontbreken in een nostalgische keuken. Met een keramieken spoelbak (of met keramische look), bereikt u ook de juiste sfeer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts