maandag 16 januari 2017

Imperial zelfrijzend bakmeel wafels

Laat het deeg minuten rijzen zodat je zeker luchtige wafels verkrijgt. Zeef het bakmeel in een ruime kom en voeg er de suiker, vanillesuiker, zout en olie . Laat je wafelijzer warm worden, terwijl jij het beslag klaarmaakt!

Doe het zelfrijzend bakmeel, de eieren, de gesmolten boter en de . Bereidingswijze: Margarine en suiker smelten, meel . Dien op met suiker, boter of de toppings van Imperial. Geïnspireerd via een recept op de verpakking van Imperial zelfrijzende bakmeel.

Voor wafels: – 2gr zelfrijzende bloem – cl melk – cl water – 1gr boter . Brusselse Wafels, Wafels, Wafels en wafels. Met Imperial zelfrijzend bakmeel is dit lekker gebak een fluitje van een cent geworden. De wafels moeten goudbruin zijn en loslaten van de wafelplaten.


OETKER Mix voor cake 4g, voor wafels 4g of voor oliebollen 4g 1. ZELFRIJZEND BAKMEEL 1KG IMPERIAL ZELFRIJZEND BAKMEEL 1KG IMPERIAL. Imperial zelfrijzend bakmeel eieren 1gr. Soubry patisseriebloem kg Imperial alle pudding in poedervorm of bloem Extra op 2. Jullie welbekend van de vanillesuiker, de caramel en chocolade toppings en het zelfrijzend bakmeel. Ik maakte klassiekers zoals (Brusselse) wafels, pannenkoeken, appelcake, driekoningentaart, crumble, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts