maandag 30 januari 2017

Wasmachine pompt niet af en centrifugeert niet

Probleempje, mijn wasmachine weigert halverwege het water weg te pompen en te centrifugeren. Als ik handmatig het programma wijzig in . Als de wasmachine wel centrifugeert maar het water niet wegpompt, dan kan het zijn dat een kledingstuk (bijvoorbeeld een sok) zich voor de afvoer bevindt.

Pompt uw wasmachine het water na afloop van de was niet meer af. Met deze pomp kan het water wat nog in de machine zit er gemakkelijk uit komen. Met tips van de monteur zelf eenvoudig het probleem 'Wasmachine pompt niet af' repareren.


Een wasmachine die niet centrifugeert is het meest voorkomende probleem.

Gelukkig is het probleem vaak makkelijk zelf op te lossen door het pomp filter te . Beste klussers, Mijn Bosch Exclusiv F 11A Wasmachine, heeft de volgende problemen: Het niet afpompen van het water, na het . Wasmachine pomp reinigen (wasmachine pompt niet af) De. Geüpload door De WitgoedmonteurWasmachine pomp reinigen (wasmachine pompt niet af) De. Als het water niet weggepompt is zal die zeker niet centrifugeren. Als u pomp hoort draaien is het of een verstopte filter of een geblokkeerde . Alleen leegpompen en daarna centrifugeren doet ie niet meer. Wasmachine pompt niet meer afberichtenjuni 2011De wasmachine draait niet meer.


Wasmachine centrifugeert niet meerberichtenaug 2009Meer resultaten van forum.

Reparatie en onderhoud tips voor uw wasmachine. Ik heb ook nog een elastiekje uit de pomp gehaal en de pomp lijkt. Ik denk eigenlijk dat er rotzooi bij de pomp zit binnen in de machine. Wasmachine pompt water niet weg en centrifugeert niet.


Als de wasmachine vol water blijft staan is de kans groot dat u een verstopping in het pompfilter heeft of . Als een wasmachine niet afpompt of een afpomp foutmelding aangeeft, kan dit te maken hebben met een installatiefout of er kan iets mis zijn met de pomp. Sluit de stekker aan en selecteer het programma centrifugeren. Spring naar De wasmachine pompt niet af - Indien je wasmachine het water niet afpompt zal hij ook niet centrifugeren. De wasmachine pompt mogelijk niet goed af. De machine spoelt niet goed en er zitten wasmiddelresten op het wasgoed na het wassen.


Controleer de afvoerpomp en het pompfilter van de wasmachine, controleer ook de afvoerlang. Het pompfilter kan verstopt zitten of de . Als de wasmachine wel draait maar het water niet afvoert. Hieronder veel voorkomende storingen bij wasmachines en hun eventuele oplossing: 1. Op het moment dat mijn wasmachine vol loopt pompt hij gelijk het water weer af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts