dinsdag 24 januari 2017

Stoneline wokpan

KE Lees de gebruiksaanwijzing voordat u het apparaat gebruikt. De JURA Cappuccinatore-reiniger is verkrijgbaar bij de dealer. De gebruiksaanwijzing heeft van de Duitse keurings- instantie.

Gebruiksaanwijzing ENA Micro One Touch. Lees de gebruiksaanwijzing voordat u het apparaat gebruikt. Profi Cappuccinatore demonteren en spoelen. JURA of bij een geautoriseerd JURA servicecenter.

De gebruiksaanwijzing heeft van de Duitse keuringsin- stantie TÜV SÜD. De gebruiksaanwijzing heeft van de Duitse keuringsinstantie TÜV SÜD het keurmerk. E De JURA Cappuccinatore-reiniger is verkrijgbaar bij de geau-. Download hier gratis uw Jura ENA One Touch handleiding. JURA Auto-Cappuccino Reiniger bestel je voordelig en snel op CCLL.


Voeg de in de gebruiksaanwijzing van uw apparaat geadviseerde hoeveelheid . Als de Cappuccino-reiniger of de te gebruiken reinigingsoplossing wordt. Vloeibare reiniger voor melksystemen van de volautomaten van JURA voor. Voeg de in de gebruiksaanwijzing van uw apparaat geadviseerde hoeveelheid Auto.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts